Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene egy ilyen lány vagy inkább idegesítő lenne?
Nálam ez a legutolsó csaj típus amivel összejönnék. De ha ez lenne az utolsó a világon még akkor se :))
Még irogatáson keresztül sem bírom,mert van most szerencsém ilyenhez...
Instant felkúrom magam,sorry,de legalább őszinte vagyok :)
Ja és a 9-essel is teljesen egyetértek. Annak ellenére hogy én sem vagyok annyira kemény meg határozott,csak max kívülről,de belül nyilván vannak érzések és órákig tudok filózni dolgokrol. Ezt nem hárítom rá másra,mástól pont azt várom hogy ki tudjak vele kapcsolódni és elfeledtesse velem a rosszabb dolgokat,elsősorban. :)
És ezt tudják is hozni szerencsére az adott illetők
Attól függ, hogy ezeket az igényeket kiadod -e magadból, tehát elpanaszkodod neki minden problémád (ez gyakran idegesítő mások számára) vagy csak a fontos dolgokat mondod el neki, amiben tud neked segíteni - ezután akár meg is kérdezheti, hogy van -e még valami amiben segíthet - az ilyen helyzet segítheti a fiú önbizalmát, büszke lehet magára (ezt a fiúk általában szeretik)
- én is fiú vagyok, csak még elég fiatal, de jó az emberismeretem
Remélem segítettem! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!