Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít, és piszkál. Miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, és piszkál. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy srác és tetszek neki, ezt elmondta nekem. Mondtam neki, hogy nem szeretnék barátot, és azóta egy kicsit "meghülyült". Folyton piszkál, a hajamat húzza (nem erősen) és bökdösi az oldalam/nyakam (csikis vagyok). Folyton becézget, ami már idegesítő, mert a suliban is mondja ráadásul tanárok előtt is és még hangosan is mondja, hogy "Baby" meg "Édes". És ez így megy, lassan már két hónapja, mióta visszautasítottam. Előtte is bökdösött már, meg hülyéskedett velem, de ilyen szinten nem.

Mivel állíthatnám le? Vagy ez neki most miért is jó, hogy felbsz agyilag?

15L ő 16F

2018. máj. 16. 14:41
 1/2 anonim válasza:
9%

Veresd meg valakivel vagy küld el a p!csáb@

Kamuz hogy neked már van szeretőd neked nem kellenek az ilyen balfasok

2018. máj. 16. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Mintha ezzel bármit is elérne. Beteg vagy.

Kedves kérdező!

Ha tényleg ezeket csinálja akkor csak hagyd figyelmen kívül. Tudom, nagyon idegesítő hisz az én osztálytársam is ilyen aki egyszerűen kibírhatatlan. Mikor foglalkoztam vele állandóan a lelkemben tiport, beszólt, és dirigált. Nagyon “éretten” viselkedett.. mikor az osztálytársaim azt terjesztették hogy tetszunk egymásnak és hogy olyanok vagyunk mit két rossz házaspár akkor felhagytam az erőlködéssel, visszaszologatassal és ez az egész két hónapon belül lecsillapodott. Szóval hagyd figyelmen kívül mást úgysem tehetsz. Hidd el ez mindig beválik és ez a legbékésebb módszer a leszaráshoz 😂😂

2018. máj. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!