Van egy gyerek aki másfél/1 éve folyton piszkál elég durván és már idegesít. Mit tegyek?
Van egy évfolyamtáram aki (szavakkal) folyton bánt és már idegesít. Pl: Mikor elmegy mellettem lefujjoz, volt hogy egyszer kétszer le is kur_vázott. Folyton mondogatja milyen csúnya vagyok (szerintem nem vagyok egy csúnya lány maximum a pattanásaim, de hát azokkal nem tudok sok mindent kezdeni). Folyton mikor be megyek az osztálytermükbe mondja hogy menjek már ki innen (mondjuk azért se megyek ki xD)
nem tudom miért csinálja ezt még az életbe nem bántottam. Jaj meg a cuccaim. Folyton mondja a kínából turkálom őket mikor 1 cuccom sem kínais (de hát ezt is jobban tudja nálam xd..)
Egyszer beszólt, hogy tet_ves vagyok (tipikus sablon szöveg) és mondtam hogy szerintem kettőnk közül még mindig ő a tet_vesebbik erre ő: kettőnk közül még mindig ő a gazdagabbik.
tehát nagyon szánalmas egy gyerek,el van szállva magától. Tanároknak nem akarok szólni, mert az milyen már. Szüleim azt mondták hogy tanárral kéne megbeszélni...de csak a végső esetekben szeretnék tanárhoz fordulni. Tehát egyenlőre maradtak a barátaim. Nem tudom hogyan állítsam le valaki valamilyen tanácsot esetleg?
Engem mindig csak a hátam mögött szóltak le,nem előttem,de nálunk is volt egy kis csaj aki mindig rólam beszélt másoknak,a hátam mögött,aztán majd csodálkozik,ha elmegyek hozzá és szétverem a fejét.
Előttem meg játsza a kedves cuki lány szerepet olyan számító ,és átlátszó ,plusz még a tanároknak is nyal.
Senki nem látja hogy nem az akinek mutatja magát,és én voltam a rossz mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!