Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kedvesen elutasítani egy fiút? 14L
Van egy osztálytársam,aki még óra közben is, khm hogy is mondjam szépen... jeleket ad... Már kezdem félre is érteni amiket csinál, és valahogy jó modorúan le akarom rázni, csak nincs ötletem hogyan. Valaki tipp?
(Légyszi ne írjátok,hogy adjak neki egy esélyt mert önmagában undorodom attól a sráctól)
Köszönöm szépen, de valami olyanra gondoltam amivel beszéd nélkül tudnám éreztetni vele,hogy taka..
Mert nem mondta hogy tetszem neki, csak folyton próbál tetszeni nekem meg ilyen undi dolgokat csinál.. Azt akarom hogy hagyja abba..
Beszéd nélkül nagyon sok jelet lehet küldeni a másiknak, amit könnyen félreért. Legrövidebb és legegyszerűbb út az egyenes.
Négyszemközt beszéltek, hogy mások előtt ne legyen ciki neki és őszintén megmondod bántás nélkül, hogy nem akarsz az osztálytársi kapcsolaton kívül semmilyen más kapcsolatot.
A fiú úgyis megbántódik, csak az a kérdés mennyire
Attól függ mennyire vagy vele kedves, hogy hosszan kifejted -e vagy csak azt mondod, hogy "nem" és hátat fordítasz
- az utóbbi miatt elég bunkónak gondolhat
Csak mondd el neki, ha nem érzel iránta semmit, és az plusz pont, ha azt mondod, hogy "de szívesen lennék csak a barátod" vagy valami ilyesmi
Remélem segítettem! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!