Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le kedvesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le kedvesen?

Figyelt kérdés
Van egy új fiú oszt.társam,aki elvileg magántanuló,de néhanapján be szokott jönni az órákra.Magányos típus,visszafogott,de a fiúk néha piszkálják,viszont szokott velük haverkodni.Na szóval,volt egyszer olyan,hogy rajz órán képeket kellett készíteni a suliban és én egyedül voltam a lépcső mellett.Éppen a radiátort akartam volna lefotózni,amikor megláttam őt a lépcsőnél,épp le akart menni,de aztán meglátott és odajött mellém és megkérdezte,hogy mennyi képet csináltam,milyenek lettek stb.Mire én szűkszavúan csak annyit válaszoltam,hogy "ötöt" és ott hagytam.A legutóbb pedig,most szerdán az utolsó órámon,miközben a folyosón sétáltam a barátnőimmel,akkor is odajött hozzám és megkérdezte tőlem,hogy mizujs,hány órám lesz még,milyen órám lesz...erre is csak annyit válaszoltam,hogy "semmi" és gyorsabbra fogtam a tempót.Ezenkívül még észrevettem,hogy szokott nézni.Pl.amikor épp körbenéztem a teremben,láttam,hogy a szemembe néz.Mindig utánam jön az órákra,a közelemben van.De nekem ő egyáltalán nem tetszik,(más tetszik)se a kinézete,se a stílusa,se személyisége,se a beszédstílusa(amikor a fiúkkal van szokott undorító szavakat használni pl.h*remasszázs*).Észrevettem azt is is,hogy igazából ő nem lenne olyan csendes,csak beszélni kell vele.Igazából nem tudom,hogy tetszem-e neki vagy csak havert akar,de akkor miért csak velem?Miért jön oda csak hozzám?Bár azt meg kell vallni,hogy elég bátor,ha "csajozni akar",ahhoz képest,hogy a magányos fajta.(Szerintem az igazi énje egy perverz xD)Oh,igen és pánikbeteg,ezért magántanuló.Ezt se értem...

2016. dec. 24. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

pánikbetegség miatt magántanuló, megértem.

Ha a heremasszázs csúnya szó, akkor max.12 lehetsz.

És lehet, hogy csak barátkozni akart, te meg otthagytad, lepattintottad, ezzel felkeltetted az érdeklődését.

Mondd neki, hogy hagyjon békén ha nem tetszik amit csinál

2016. dec. 24. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Eddig se voltál vele túl kedves... sajnálom szegényt :/

Az lenne a legegyszerűbb ha beszélnél vele, megkérdeznéd mit szeretne pontosan, és ha ő többet szeretne akkor szépen megmondani neki hogy te nem érzel így iránta. És ha nagyon őszinte akarsz lenni akkor azt is megmondod hogy ne is nagyon szóljon hozzád mert te bunkó vagy.

2016. dec. 24. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké,megértettem,hogy nem voltam kedves,de nem tudtam mihez kezdjek.Még nem történt velem ilyesmi és nem nyílok meg mondenki előtt.De ha majd legközelebb odajön hozzám,akkor nem húzom fel a nyúlcipőt és megpróbálok vele majd beszélni.Csak nem akarom,hogy azt higgye,hogy van esélye,ha esetleg bejövök neki.Azt a szót pedig azért nem szeretem,mert nem szeretem az ilyen perverz dolgokat.17/L vagyok.És majd bocsánatot is kérek tőle.
2016. dec. 24. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Valszeg tetszel neki. Ha nem tetszik, mondd meg neki hogy határozottan hogy nem.
2017. máj. 24. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta nem láttam mióta kiírtam a kérdést.Pedig Bocsánatot szeretnék kérni tőle.Nagyon bunkó voltam. :(
2017. máj. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!