Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg fiu aki kedvesen tud szeretni lanyt?
Bokol, sok programot csinalni, sokszor megolel, gyakran mondja szeretlek.
Bocsi az ekezetekert. 15/L.
Persze hogy van :)
Én is ilyen romantikus alkat vagyok, de épp most nincs kivel romantikázni...
Az ismerkedés fázisban és a kapcsolat elején annyi ilyenben lehet részed, amennyi már nyűgös. Neked tényleg elég annyi, ha sokszor mondogatja SZERETEELEEEK? Hidd el, unalmas.
Nem azt mondom, hogy jó a tipikus "ölég eccő mondani oszt szólok, ha változik"... Éreztetni is kell, nem csak a kapcsolat elején, hanem végig.
Amúgy fogj egy szoftverfejlesztőt ki magadnak... az sok programot csinál. Mehh, nyugi, nekem is elegem van a "szóvicceimből".
A bókolástól is herótod lesz egy idő után. Ha gondolod, leírom neked százszor, hogy CSINOS VAGY, száz külön levélben, az 5. után a halál fa...gerendájára kívánsz majd engem.
Ne misztifikáld a szerelmet, mert kevés megfoghatatlan van benne. Sőt, lehet, hogy tényleg pusztán kémia és biológia az egész?
Kérdésedre RÖVIDEN válaszolva: Van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!