Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van meg fiu aki kedvesen tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg fiu aki kedvesen tud szeretni lanyt?

Figyelt kérdés

Bokol, sok programot csinalni, sokszor megolel, gyakran mondja szeretlek.

Bocsi az ekezetekert. 15/L.

2015. nov. 3. 20:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
van :) csak most nincs kit 16/F
2015. nov. 3. 20:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Van hát,írtam üzenetet pár perce,16F :)
2015. nov. 3. 20:50
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
Szinte az összes fiú ilyen.
2015. nov. 3. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
van, csak igény nincs rá sajnos. 18f
2015. nov. 3. 21:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Van bőven
2015. nov. 3. 21:12
 6/18 2-es vagyok ***** válasza:

Persze hogy van :)

Én is ilyen romantikus alkat vagyok, de épp most nincs kivel romantikázni...

2015. nov. 3. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha van rá aki igényli akkor jelen
2015. nov. 3. 21:20
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy van, ezek a fiúk vagy foglaltak, vagy lelki sérültek mer annyi csaj kihasználta már őket.
2015. nov. 3. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:

Az ismerkedés fázisban és a kapcsolat elején annyi ilyenben lehet részed, amennyi már nyűgös. Neked tényleg elég annyi, ha sokszor mondogatja SZERETEELEEEK? Hidd el, unalmas.

Nem azt mondom, hogy jó a tipikus "ölég eccő mondani oszt szólok, ha változik"... Éreztetni is kell, nem csak a kapcsolat elején, hanem végig.

Amúgy fogj egy szoftverfejlesztőt ki magadnak... az sok programot csinál. Mehh, nyugi, nekem is elegem van a "szóvicceimből".

A bókolástól is herótod lesz egy idő után. Ha gondolod, leírom neked százszor, hogy CSINOS VAGY, száz külön levélben, az 5. után a halál fa...gerendájára kívánsz majd engem.

Ne misztifikáld a szerelmet, mert kevés megfoghatatlan van benne. Sőt, lehet, hogy tényleg pusztán kémia és biológia az egész?

Kérdésedre RÖVIDEN válaszolva: Van.

2015. nov. 4. 01:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Van, az én barátom is ilyen :) 19/L
2015. nov. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!