Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek nyalni. Meg lehet ezt szeretni?
Figyelt kérdés
a pasim szereti csinálni, de nekem olyan gusztustalan mikor a nyelvét ledugja a torkomban, meg annyira nyálas(szó szerint)...én jobban szeretem azokat a pillanatokat vele mikor csak fekszem a hasán..a fülembe lélegzik..a fenekem markolja ..és érzem a nadrágon keresztül az erekcioját.....de mikor elkezdi mint a kiskutya, csak nyal..tiszta nyál vagyok..a nyelve meg mint egy mésztelen csiga....ezt nen tudon élvezni..pedig szeretném ha ezzel örömére tehetnék...más örömszerzésre meg még nem vagyok kész..azt ő meg is értette..de a nyelvezest meg nyálast sem bírom :02015. júl. 12. 20:58
1/10 anonim válasza:
kérd meg, hogy kézzel csinálja :)
2/10 anonim válasza:
ezt is elmondhatod neki, nem te vagy az egyetlen aki nincs oda a nyálazásért, csak mondd el neki hogy ne nyáladzon, és biztos megérti
3/10 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki hogy nyeljen..de akkor is..mikor elemelem a fejem az ajkainkat még egy nyál csík össze köti..és bleee..ez olyan gusztustalan...de ő meg ezt szereti :/
2015. júl. 12. 21:04
4/10 anonim válasza:
Kissé félreérthető a címben jelzett "nyalni" szó, de a leírás alapján ez csókolózást jelent ebben az esetben. Ha nem szereted a felmérések szerint átlagosan kb. 50 ml nyál átvitele mellett történő csókolózást, akkor sajnos azt jelenti, hogy nem szereted, nem kívánod őt. Ez nem szégyen, örülj, hogy kiderült.
5/10 anonim válasza:
Én mindent megadnék hogy az én és egy szép lány ajkait egy " nyálcsík" kösse össze. :D
16/f
6/10 A kérdező kommentje:
Most bocsi a "nyálcsík" kifejezésért, de nem tudtam jobban kifejezni magam. Lehet van szakszerűbb megfogalmazása is..de elmondhatom, hogy a csókolózás terén még laikus vagyok.
2015. júl. 12. 21:17
7/10 anonim válasza:
Rosszul csókol a pasid, beszélj vele, hogy ez nem jó neked, vagy keress másikat :D
8/10 A kérdező kommentje:
Ez miatt nem fogok mást keresni..attól én jobban szeretem, mint hogy egy kissi több nyál közénk álljon...csak még is..szeretnem orvosolni ezt a pici aggályt :D
2015. júl. 12. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!