Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matty604 kérdése:
Mit tegyek akkor ha nagyon szeretek valakit es o is engem de en nem akarom szeretni is o is mar volt igy ezzel? Ez normalis?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 12:09
1/15 anonim válasza:
Na várj... ez kissé zavaros... szóval. Szeretitek egymást, de nem akarjátok egymást szeretni?
2/15 RRR válasza:
nálatok zavar van erőben
hagyjátok inkább egymást,mert ez így komolytalan
3/15 anonim válasza:
Inkább hagyjátok egymást. Éretlenek vagytok.
4/15 anonim válasza:
ha ő is így fogalmaz, akkor titeket egymásnak teremtettek.
5/15 anonim válasza:
Volt ilyen , de annak nyomós oka volt .. valami olyan dolog állt közénk ami nem igazán leküzdhető .. Egyébként meg ha nincs nyomos okotok és csak úgy nem akarjátok szeretni egymást de mégis akkor ott valami elég fura dolog lehet ..
7/15 A kérdező kommentje:
Helyesbitek igazabol kulfoldrol csak miatta koltoztem ide es most ugy alakult h vissza kell meneunk a csalwdommmal es annal jobban szeretem mint hgy kitegyem egy tavkapcsolatnak... Es tudjuk h eloban valoszinuleg soha nem talalkoznqnk tobbet. Ezert akarjuk elfelejteni egymqst...
2014. dec. 20. 12:36
8/15 anonim válasza:
Vidd ki őt is és akkor nem kell elfelejtened :) :)
9/15 anonim válasza:
ha nagyon szeretitek egymást kibírjátok a távkapcsolatot
10/15 A kérdező kommentje:
De tapasztalataim szerint a tavkapcsolatok nem valami hosszueletuek...
2014. dec. 20. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!