Próbára tesz Isten azzal, hogy egy olyan embert küldött az életembe, akit szeretni bűn? Férfi létemre egy férfit szeretek, biszexuális vagyok.
Szép is volna Istentől, ha szórakozna az érzéseiddel...
Egyébként biztos vagy benne, hogy szerelmes vagy belé és szexuálisan kívánod ill. össze akarnál vele házasodni?
Szerintem a legjobb ha próbálod tisztázni az érzéseidet magadban. Milyen lenne vele családot alapítani. Milyen volna egy másik fiúval vagy nővel.
Ha mégis mellette döntenél, akkor is sok boldogságot kívánok és ne emészd magad feleslegesen. Szeretni nem bűn.
Csak erőszakolni.
Nem barátság? Nem testvérként szereted?
Nem csodálat, tisztelet, imádat inkább?
Attól, mert különleges és vele szeretnél lenne még nem jelenti azt, hogy biszex vagy. Csak ha szexuálisan kívánod.
Nekem aztán magyarázhatsz a szerelemről, mert nem hiszek benne. Amit látok az pedig nem hiteles. (elmúlik).
A szeret pedig nem múlik. Csak a rózsaszín, izgalmi állapot, ami szerelem néven istenítenek.
Szerencsére minden ilyen érzés kiölök magamból, még mielőtt létrejönne.
Nem tudom... össze vagyok zavarodva, mind igaz,amit írtatok, utolsó válaszoló, Neked: nem tudom ezt szavakba foglalni jól... szeretem, mint a testvérem, csodálom, és... meg is csókolnám, de mást nem. Nem. Hogy a fiú biszex-e? Elképzelhető, tett rá megjegyzéseket.
Ki szerettem volna ölni magamból én is ezt az érzést, kértem az egyház segítségét, gyóntam... tanácsokat kaptam egy paptól, egy ideig jó is volt, de a fiúval mindig találkozom, és ilyenkor előjön újból.
Neked nem kell kiölni:)
Nem mondtam, hogy legyél olyan, mint én.
Miért nem gondolsz úgy a fiúra, mint a legjobb barátodra?
Mi volna, ha élveznéd vele az életet és nem azzal töltenéd el, hogy rágódsz, szenvedsz, sírsz, gyötrődsz, azért hogy soha nem lehet veled, vagy megszűnik a kapcsolat stb....
Vagy ennyire meg akarod csókolni? Nélküle boldogtalan leszel?
Tönkre menne az életed, ha összejönne egy nővel vagy fiúval, aki nem te vagy?
Mi változna meg?
Egyébként szerintem ez a démonos dolog egy órási nagy baromság és nem is hiszek bennük.
De ma ahogy hallgattam (nem az én zenéimet), hanem ami a rádióban szólt, úgy éreztem, hogy bukott démon csinálják.
Olyan furcsa volt hallgatni a zajokat és éreztem az énekesek hangján az elveszettséget. Persze ennek nyilván nem az az oka, hogy a sátán műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!