Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet valakibe szeretni kevesebb, mint egy nap leforgása alatt?
Figyelt kérdés
Kb. 7 óra beszélgetés után.2015. okt. 29. 10:40
1/7 anonim válasza:
SZzerintem nem. Ahogy te is megjelölted kulcsszóként a fellángolást, én is úgy gondolom, hogy ez csak az.
Ismerted egyáltalán azelőtt, hogy elkezdtetek beszélni?
2/7 anonim válasza:
Fellángolás, vonzalom lehet.
De az igazi mély érzelmekhez igazán meg kell ismerni a másikat, amihez hosszú idő kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Látásból ismertünk egymást, beszélgettünk párszor ez előtt is. De a 7 óra alatt, amint már említettem rájöttünk, hogy nagyon egyformák vagyunk :) ugyan azokat szeretjük, ugyan azokat az érzelmeket érezzük (nem csak egymás iránt). Mondta, h ha én tényleg ilyen vagyok, akkor nagyon belém szeretett és lássatok csodát, én is pont ugyan ezt érzem :)
2015. okt. 30. 07:44
5/7 anonim válasza:
De remélem, ez a beszélgetés személyesen történt, és nem a számítógép klaviatúráját püfölve?
6/7 A kérdező kommentje:
Gépen keresztül is, meg élőben is. Nem volt lehetőségünk sokszor találkozni :/
2015. okt. 30. 22:24
7/7 A kérdező kommentje:
Ha valakitérsekelne, azóta is együtt vsgyunk, immár több, mint másfél éve :)
2017. máj. 20. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!