Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy olyan fiúba vagyok szerelmes akinek van barátnője és szereti? De én is szeretem nagyon. Teljes szívből tudok szeretni.
Elfelejteni nem tudom mert egy suliba járunk és rengetegszer látom.
Amúgy 16
Ha látod, hogy boldogok együtt, akkor elengeded... (Ha igazán szereted, akkor el tudod engedni. --> Az önfeláldozás sosem könnyű!)
A csalódást meg fel kell dolgozni, ha nehezen is. Lehet támaszkodni anyura, apura, barátnőkre, lehetőleg ne a csokira... ;)
„mindaz, aki kitartóan néz asszonyra, hogy szenvedélyre gyúljon iránta, már házasságtörést követett el vele szívében.”
Ez férfi vonatkozásban is igaz. Ha nem vagy a barátja, akkor lehetőleg ne legeltesd rajta a szemedet! Kényszerítsd magadat, hogy másra figyelj! Ha ellen akarsz állni a kísértésnek, határozottnak kell lenned!
Először is döntsd el, hogy mit lehet és legfontosabb: Mit akarsz! Ha döntésre jutottál, akkor meg ragaszkodj ahhoz!
Az előttem szólónk igaza van abban, hogy ha csak nézed, de nem vagytok barátok, akkor az nem "teljes szívből szeretés", csak kívánás. Másét meg ne kívánd magadnak!
Persze jó érzés, ha az ember ilyen téren figyelmet kap, nah de milyen áron szerezzünk ilyen figyelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!