Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy olyan fiúba vagyok szerelmes akinek van barátnője és szereti? De én is szeretem nagyon. Teljes szívből tudok szeretni.

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hasonló szituban voltam/vagyok. el kell felejteni bár tudom h nehéz. kitartást!:)
2015. szept. 24. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem túl biztató a válaszom, de ezzel sokat nem tudsz csinálni, sőt igazából semmit. Biztosan nagyon rossz érzés, de ők ketten őszintén szeretik egymást, ne árts nekik semmivel. Ne várj arra sem, hogy szakítanak, mert nem biztos, hogy fognak és egyébként sem szép dolog másnak rosszat kívánni.

Nincs esetleg valami hobbid, amibe nagyon bele tudsz feledkezni úgy, hogy kizárod a külvilágot? Pl olvasás, rajzolás vagy valami sport? Az talán el tudja terelni a figyelmedet és idővel jobb kedved is lesz tőle és ki tudja? Talán pont megismersz majd egy olyan srácot, akivel ugyanaz a hobbitok és még talán ki is alakulhat majd valami.

Csak azt csináld meg ha tudod, hogy ne utáld azt a lányt, akivel az a fiú jár, legalábbis ne éreztesd vele, hogy neheztelsz rá miatta (ha így van), mert az nagyon rossz érzés lesz neki.

2015. szept. 25. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Elfelejtettem nem tudtam mást tenni. Kb egy éve már és még most is együtt van a barátnőjével úgyhogy még jó, hogy így lett. :)17/L
2015. szept. 25. 17:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Én el szeretném felejteni de a suliba minden szünetben látom sőt még óránk is van együtt és ez így nagyon nehéz
2015. szept. 25. 23:21
 15/15 anonim válasza:
Hagyd őket békén had legyenek boldogok
2015. okt. 17. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!