Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg fiu aki kedvesen tud szeretni lanyt?
Bokol, sok programot csinalni, sokszor megolel, gyakran mondja szeretlek.
Bocsi az ekezetekert. 15/L.
Én ilyen vagyok, de az egyik előttem válaszoló jól mondta.. Vagy foglaltak, vagy lelki sérültek a kihasználásoktól..
Na én a második eset vagyok :/
Volna, csak igen, sok a lelki sérült srác. Én is oda tenném magam. 28 éves vagyok és talán a visszahúzódásom, hogy sosem tudtam igazán beszélgetni lányokkal, hogy sosem szerettem sehova járni, mert tudta, ha ki is mennék, úgy se mernék senkihez szólni, meg nem kellenék senkinek, egy életre elvette a kedvem bármitől.
Meg le is lehet nézni, de pl az, hogy nem járok sehova, csak oda vezetett, hogy lelkileg visszamaradottabb vagyok, nem ismerek korosztályom belit, nem is érdekelnek, mert egyáltalán nem olyan dolgok kötnek le, mint azokat, akik egyidősek velem. Jobban szeretek sorozatokat nézni, filmeket, animéket. Ha volna valaki, akkor kettesben lenni vele.
De igazából már nem tudom elképzelni magam egy lány mellett se. Egyszerűen csak a halál vágya, a gondolat, hogy végre meghallhatnék, ez tölti be a mindennapi életemet. És egyszerűen szomorú leszek, amikor azt kell olvasgatnom, hogy valakinek ilyen idősen már gyereke, felesége van, vagy szimplán barátnője 4-5 éve akár.
Simán kezdenék egy 15 évessel, nem vagyok pedofil és törvényileg sem tiltott! A sok kis buzeráns barom, csak azért sír sokszor a szájuk, hogy egy fiatal lány nem velük van, mert jajj, ha épp még jól is néz ki a csaj, akkor nem ők döngethetik! Ha rajtam múlna, én kivárnám, hogy kijárja az iskolát és később komolyabb életünk lehetne.. De mondtam, nem hiszek ma már egy lányban sem!
Ahogy mondtam, sírjon a szád nyugodtan. Engem aztán nem izgat a szarod. De majd amikor ott leszel 23-25 vagy több. És majd az általad értelmesnek tartott lányok szarni fognak a fejedre, majd te is lentebb mégy a korban.
Ha valaki idióta és nem fogja fel, hogy szerelemre, szeretetre vágyik, és időnként még ha egy fiatalabb lánytól kapja is meg, jól esik az embernek.
Meg ugyan már? Mit akarhat egy felnőtt egy fiatalabbtól. Baromira ugyan azt, mint a vele egykorú. Sőt! A vele egykorú még sok esetben rosszabb is!
Mert inkább a saját korosztálya az, aki jobban kihasználja a lányt.
Mert amíg a mai fiatalok többsége nem értékeli a lányt, addig még egy idősebb, ha normálisabb fajtából való, az megbecsüli és nem csalja meg, nem hagyja ott másért.
Azért mert általában egy felnőttnek gyereke lesz, 20 év felett, az nem törvényszerű hogy mindenkinél úgy is lesz.
Csak hogy példaként hozzam fel:
Exem első pasija 5 hónapra rá utánam lett, 1 hónap ismerkedés után, hogy összejöttek, 1 hétre le is feküdt a gyerekkel.
Majd 2 hétre rá dobta a srác, mert úgy viselkedett mint egy hülye ku.rva. konkrétan.
Összejött egy csajjal, együtt voltak egy hónapig. Leakarta fektetni a gyerek, de mivel a csaj alkalmatlannak érezte még rá magát, megmondta a gyereknek, hogy egy évig nem akar még olyant. Csak 16, gyerek 16-18 között volt valahol.
Kidobta a srácot a csaj, az meg, hm, exemet úgy is lehetett dugni, sírjuk már vissza magunkat. Csak már nem kapta vissza.
Szóval az ilyen nagyképű, beképzelt barmok, nyugodtan befoghatják a pofájukat, mert sokkal szemetebbek egy fiatal lánnyal, mint egy idősebb.
Mert az idősebbnek reálisabb álmai vannak, jobban megtudja várni, hogy elvégezze a sulit. Ő is csak néha elakar menni vele sétálni, vidámparkba, bulizni, mozizni. Olyan dolgokat csinálni mint általában a rendes párok szoktak. 14 év felett senkinek nincs joga ugatni!
Mert ha volna joga ugatni, akkor a törvény is tiltana bármiféle kapcsolatot egy felnőtt és egy gyerek között.
Hadd döntse már el szerencsétlen hogy kit akar. Ne ti mondjátok már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!