Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le?
15L
Allítólag egyik osztálytársamnak bejövök, de én nem rá "hajtok" , hanem egy másik fiúra. Elég idegesítő az, hogy a barátnőm is állandóan engem cikiz vele és elegem lett belőle! Nem vagyok egy szókimondó lány, tehát valahogy máshogy szeretném a fiúnak és a barátnőmnek is a tudtára adni, hogy konkrétan lek@kálom ezt a fiút akinek bejövök!
Má nagyon idegesít!!
Legyetek szivesek valami jó tippel ellátni engem!
Köszi!
Szia!
Először is az első kommentelő egy f@** másrészt szerintem a Barátnődnek nyugodtan, nyíltan megmondhatod, hogy neked valaki más tetszik, és a fiúhoz majd menj oda suli után és beszélges vele arról a fiúról aki tetszik neked. Vagy ha ez nem tetszik még megmondhatod neki nyiltan is. Én több ötletett nem tudok adni. Remélem segítettem!
Ne vágj fel pls mert az ilyet nem szeretem.
Sorry.
A kérdésre válaszolva pedig sztem az eköttem válaszoló jó tanácsot adott.
Jó tippel ellátni :,D
Drágám ez a te harcod,ha azt mondjuk fogd meg és lökd le a lépcsőn,akkor le fogod lökni lépcsőn?
Legyen benned annyi,hogy odaállsz elé és szemtől-szemben elmondod,hogy nem kérsz a társaságából....
De erre magadtól is rájöhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!