Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtiltottam neki, árt neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtiltottam neki, árt neki, de mégsem örül neki. Miért?

Figyelt kérdés

A kérdésben hülyén fogalmaztam...A lényeg,hogy van egy barátnőm. Nagyon szeretjük egymást, az eddigi kapcsoaltaink soha nem voltak még ilyen erősek előtte egyikünknek sem. Ilyen mázlis "Nagy Ő" helyzet van,csak egymásnak szerencsére,nem valakit szeretünk,aki nem szeret viszont..Ezt azért írtam le,hogy értsétek kicsit,milyen kötelék van közöttünk.

A lényeg,hogy előttem cigizett.Jó,nem sokat,általában max 3 slukk volt,és elnyomta,állítása szerint utálja is,le akar szoktni,nem is cigizik gyakran,émelygett is tőle..Én fogtam,és megkérdeztem,hogy "Miért nem szokik le?" Azt mondta,hogy nem tudott eddig. Fogtam,és kidobtam a doboz cigijét.Akkor kicsit dühös volt,de megköszönte nap végén.Eltelt több hónap,és úgy látszik a nikotin dolgozik. Néha "hisztizik",hogy miért tiltom neki,és csak 1 slukkot kérlek (Amit mi megígérünk,azt megtesszük,és Ő megígérte nekem,hogy nem cigizik többé.Azóta nem cigizett,nem érdekel ki hiszi el a válaszolók közül,úgyse volt láncdohányos eddig sem,nem volt "nagyon" nehéz neki).És ma megkérdeztem,hogy ha ennyire akar,mondja el,miért jó? Azt mondta,hogy "Csak az érzés miatt,hogy megteheti".És amikor mondom neki az ellenérveket,akkor mondja,hogy "Jó,leszarom,csak reggelente lenne valakitől 1 slukk,vagy valami".De továbbra is tiltom neki..Mivel tudnám megváltoztatni benne ezt az érzést,hogy neki "Kell cigiznie"?

2019. febr. 14. 21:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ui.: 18/F és 19/L
2019. febr. 14. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
"Tiltom neki"???? Ki az úristennek képzeled te magad, hogy bárkinek bármit megtilts???!!! Vak komondor? Óvakodnia kéne tőled minden csajnak!
2019. febr. 14. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Ki vagy te neki, az anyja, hogy tiltod?
2019. febr. 14. 22:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Részeltekbe nem mentem bele.

1.) Eleinte amikor kidobtam a doboz cigijét megkért,hogy ne engedjem,hogy cigizzen többé.

2.) Édesapám ebbe halt bele,de ebbe nem folyok bele.

És ti kik vagytok,hogy engem kritizáltok? Egyzerű kérdés egyszerű válasz,nem kértem véleményt arról,milyen ember vagyok.

2019. febr. 14. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Ja,és

3.) Tudja,hogy káros,és tényleg nem azért akar cigizni,mert függő lett,csak mert "megteheti".

2019. febr. 14. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Ki vagy te? Isten? A lány anyja/apja?

Hogy jössz ahhoz, hogy megtilts neki dolgokat? És ezek után még szóba áll veled? Jó nagy birka lehet akkor...

2019. febr. 14. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
De akkor sincs ilyen, hogy valamit megtiltani egy embernek! Majd ha lesz gyereked, neki megtilthasz ezt-azt, de másnak nem.
2019. febr. 14. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Oké, hogy megkért rá, de a leszokás nem úgy működik, hogy "na most akkor soha többé". Az egy folyamat, amit fokozatosan kell csinálni. Egy alkoholistát pl, ha ezzel a módszerrel akarnál leszoktatni a piáról, másnap reggelre meghalna sokkban. Nézz már utána a dolgoknak légy szíves, mielőtt belevâgsz valamibe.

Másrészt meg, egy másik ember saját tulajdonát nincs jogod kihajítani, akkor sem, ha az csak egy doboz cigi.

Vigyázz, ha így folytatod, nagyon gyorsan tönkremehet a "tökéletes" kapcsolatotok...

2019. febr. 14. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
A barátnőd egy birka. Neked meg nem szabadna ide kérdést írni.
2019. febr. 15. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ,hogy tiltod neki és ő is ezt akarja ......,csak már túlságosan hozzá szokott a cigihez és erről nehéz leszokni (akkor is ha nem olyan "nagy "dohányos ).

Ettől függetlenül ezzel nem tudsz mit csinálni ,csak várni ,hogy idővel már ne kívánja ....

Illetve vannak külön ilyen "gyógymódok " a fuggoknek ,de ő nem függő szóval azzal szerintem nem érdemes próbálkozni .

Ha valami rosszat írtam ,bocsi ez saját vélemény és nem is cigiztem még (Személyzeti undorítónak találom .)

L

2019. febr. 15. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!