Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogga tesz, de megsem szeretnek tole semmit?
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom majdnem harom evig, aztan egy buli utan nagyon csunyan osszevesztunk es ott eldontottem hogy vege. A vitanal ott volt az egyik mondhatni legjobb haverja, es mikor hazaertem irt hogy miujsag, hogy vagyok, beszelgettunk nagyon sokat, kesobb mar fel is hivott. Ez ment egy hetig korulbelul, minden este beszeltunk telefonon hajnali haromig , negyig. Aztan utana talalkozgattunk, jartam fel hozza, mentem vele majdnem mindenhova, elkezdtunk kavarni, kesobb pedig osszejottunk. Egy het utan azt mondtam hogy en ezt igy nem akarom, tul se vagyok meg az elozo baratomot, nem szeretnek belekezdeni egy masik kapcsolatba, es az uj fiuval sem szerettem volna ezt tenni, meg kapcsolatot se akartam harom ev utan jo volt egy kis szabadsag. Viszont utana ugyan ugy talalkoztunk, jartam hozza, mentunk egyutt, csoknal viszont soha nem engedtem tobbet. O figyelt ram , kedves volt velem, torodo, nyugott termeszetu fiu, az elozo baratom teljes ellentetje, mert o pedig kicsit agresszivabb volt, sokat bantott, hiaba szerettem nem voltam vele boldog. Akarhanyszor csinaltunk valamit az ujjal, mindig megkerdezte hogy boldog vagyok e, megkerdezte hogy mihez lenne kedvem, vagy ha kitalalt valami programot megkerdezte hogy szeretnem e, nem pedig ram eroltette. Ez igy ment egy honapig masfel honapig korulbelul. Aztan en azt mondtam hogy inkabb hagyjuk az egeszet, mert en azt ereztem hogy csak a menekulest lattam benne. Senkinek nem mondtuk hogy van koztunk valami csak a nagyon kozeli baratoknak, es ez sem volt annyira jo. Utana szepen lassan megszunt minden kapcsolat , nem is beszeltunk mar. Most pedig igy ket honap utan elkeztunk par napja megint beszelni, mert nekem nagyon hianyzott mar. Ma pedig talalkoztunk is, aztan feljottek a regi dolgok, es mondta hogy o benne lenne abba ami regen is volt, vegul bevallottam hogy en is. Egyebkent egy nagyon eros jellemnek tartom magam, nem vagyok az a romantikus, szerelmes alkat, erzekenynek sem tartom magam, es altalaban mindig rideg vagyok. Viszont o megtud torni. O mindig boldogga tett, de nem szeretnek tole semmit, nem az esetem, kulsore nem is nagyon illunk ossze, o inkabb az a kis csendes fiu, kicsit csunyacska, en pedig teljesen az ellentetje, imadok bulizni, vasarolni, allandoan kozmetikushoz es kormoshoz jarok. Nem tudom jobban hogy irjam ezt le. Es termeszetre se nagyon vagyunk egyformak, mint mondtam o nyugodt, en eleg hirtelen vagyok, en imadok bulizni es inni, o allandoan kocsival jar igy nem szokott,en szeretek hulyeskedni, o kisse komolyabb. Es amugy sem vagyok egy kapcsolat parti, miota az elozo baratom agressziv volt, es parszor utott is meg, nem is mehettem sehova nelkule. Emiatt nagyon nem szeretnek kapcsolatot, es szerelmes sem szeretnek lenni. A legjobb baratnom se nagyon tud mit mondani erre, es nem is szeretnem neki ezt annyira elmondani. Ez picit hosszu is lett, meg elegge gerinctelennek tunhetunk, hogy az ex baratnoje es a legjobb haverja, de sajnos nem mi dontjuk el hogy mit erzunk :) ti mit csinalnatok a helyemben?
2017. aug. 21. 00:05
1/4 anonim válasza:
Hagynám ezt a fiút, örökre.
Neked kellett valaki, aki kapcsolat után sok szépet mond rád, de nem volt rá szükséged. Kihasználtad. Ez szánalmas volt, de mostmár mindegy.
Egyébként ez a bulizós, csapongós, ivós jellem nagyrészt mindig az exedhez hasonló idiótákat fogja bevonzani.
Az életviteled kizárja a komoly párkapcsolatot.
2017. aug. 21. 00:12
2/4 anonim válasza:
Folytasd tovább ezt a kihasználó helyzetet vele szemben, és tedd tönkre a lelkét. Közben mondogasd magadnak, hogy "én nem ígértem neki semmit". Nyomorítsd meg az életét azzal, hogy nem mondod meg neki az igazat, hitegeted akár csak tudat alatt.
Vagy akár elmondhatod neki azt is, hogy nagyon sajnálod, bár neked ez így jó, de nem akarsz tőle komolyabb kapcsolatot. Ezzel felszabadítod, és túl tud jutni rajtad. Így bánnál vele tisztességesen.
Te pedig találhatsz magadnak mást, aki mondjuk püföl tovább, amire vágysz...
2017. aug. 21. 00:15
3/4 anonim válasza:
Barátzónába seggnyalóként ha eddig is elfért most is elfog, bár ha ennyire kinyalta a seggedet, akkor nem ezt érdemelné.
2017. aug. 21. 00:36
4/4 anonim válasza:
hülyék a nők inkább egy bunkó idióta kell nekik mint egy rendes pasi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!