Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy nagyon szeretnék már csókolózni?

Figyelt kérdés
Még sosem csókolt meg senki, de nagyon vágyom rá. 14/L

2017. aug. 14. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
gyere és kipróbálod :D16/F
2017. aug. 14. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, az. Nekem is 14 évesen volt az első csókom, teljesen váratlanul jött a padtársamtól akibe 2 éve bele voltam esve, iszonyat jó volt :D 18f
2017. aug. 14. 18:43
 3/14 anonim válasza:
Szerintem normális :) Azért mondom mert én is igy vagyok ezzel... Keress magadnak egy fiút és egyszer csak sor kerül rá 14/F
2017. aug. 14. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Normális?? Már rájöhettél volna hogy a szó maga eléggé értelemtlen kifejezés mivel egyénenként levan bontva és mindenkinek van egy saját fogalma a normális szóra, neked az a normális amit te gondolsz róla, nekem meg az amit én , ha leírnám hogy részemről mi a normális akkor csak veszekedés lenne és zűrzavar mivel a normálisságod vagy valaki másé ütköznének az enyémmel amiből csak viszály és viszály születne újra és újra így azt mondom, hogy döntsd el magadban és ne add köztudatra hogy neked mi a normális és te mit csinálsz mivel ez csak rád tartozik meg talán esetleg a szüleidre akik nélkül nem léteznél.

18F

2017. aug. 14. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális dolog, kíváncsi vagy, ez érthető. :D
2017. aug. 14. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem normális

Csak arra figyelj oda hogy ne az első jelentkezőt smárold le mert annyira akarod hanem egy olyan pasit aki tetszik is és tapasztaltabb mivel elég nagy élmény az első csók ha jó ;)

De ha gondolod én vállalom :D

17/F

2017. aug. 14. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:
#6-os, ja igaz ne én legyek hanem te mi?:Daz én első csókom nagy élmény volt, házibuliban félholtan lekaptak és utána se hagytak békén :D
2017. aug. 14. 19:26
 8/14 anonim válasza:

Hidd el minden 14 éves vágyik rá:D

(Koztuk en is)☻

2017. aug. 14. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék csókolózni veled a hóesésben, de se hó, se te:D
2017. aug. 14. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
9%
én szoktam szép lányokat tanítgatni, de te biztos nem lehetsz valami szépség, ha itt írosgatsz
2017. aug. 14. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!