Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nagyon szeretnék már csókolózni?
Normális?? Már rájöhettél volna hogy a szó maga eléggé értelemtlen kifejezés mivel egyénenként levan bontva és mindenkinek van egy saját fogalma a normális szóra, neked az a normális amit te gondolsz róla, nekem meg az amit én , ha leírnám hogy részemről mi a normális akkor csak veszekedés lenne és zűrzavar mivel a normálisságod vagy valaki másé ütköznének az enyémmel amiből csak viszály és viszály születne újra és újra így azt mondom, hogy döntsd el magadban és ne add köztudatra hogy neked mi a normális és te mit csinálsz mivel ez csak rád tartozik meg talán esetleg a szüleidre akik nélkül nem léteznél.
18F
Szerintem normális
Csak arra figyelj oda hogy ne az első jelentkezőt smárold le mert annyira akarod hanem egy olyan pasit aki tetszik is és tapasztaltabb mivel elég nagy élmény az első csók ha jó ;)
De ha gondolod én vállalom :D
17/F
Hidd el minden 14 éves vágyik rá:D
(Koztuk en is)☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!