Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsokat szeretnék kérni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat szeretnék kérni kapcsolatok eseten, részletek lent?

Figyelt kérdés

Hát arról lenne szó, h már lassan egy éves kapcsolatom van és az utóbbi időben elég döcögős... Most nyárára eljöttem külföldre vakációzni és bemutatkozott nekem egy fiú aki egyy ideje nagyon kedves velem és a kedvemért esőben focizott velem . Eközben egész végig beszélgettünk és eléggé megtetszett , kedves jo képű és az egyetlen akivel most jól egyezek . Egyfolytában ezen kattog az agyam , h többet nem találkozok vele es nem lenne a leghelyesebb mivel a barátomat nagyon szeretem annak ellenére h sokat szenvedek miatta . Mit tegyek , talán találkozzak meg vele vagy inkább ne ha nem a leghelyesebb ?

15/L

2017. aug. 9. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nekem fellángolás szagú. Azt pedig csírában ki kell oltani, és akkor nem fog bántani.
2017. aug. 9. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen :( ... Egyfolytában vele szeretnék lenni és nagyon bánt a dolog , köszönöm a választ!
2017. aug. 9. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Neked kell eldöntened hogy mi legyen! Mi nem mondhatunk semmi biztosat. Ha meg mondunk

egy lehetőséget, akkor meg lehet tévedünk, és te a működőbb kapcsolatot feláldozod egy

kevésbé működőre! Nagyon nehéz dönteni ilyenkor. Tudom.

A három fél közül valaki biztosan csalódni fog. Hogy ki fog csalódni illetve örülni,

az rajtad áll! Na jó, nem teljesen... Jelenleg te tetted fel a kérdést,

így a te szemszögedből nézzük a dolgokat!:D

Te hogy érzed? Mi lenne a helyes döntés? Ott belül, a szívedben, mit érzel?

Mi lenne a jó neked, és a két srácnak?

2017. aug. 9. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Második válasz adó, köszönöm a választ, nagyra értékelem csak itt félre értetted, Nem választanom kell közöttük, hanem arról van szó h az új fiú nagyon megtetszett , itt új kapcsolatról nincs szó csak belülről kezd szétszedni, hogy tudom hogy nem fogom többé látni mivel elmegyek innen , most is szoktam vele beszélgetni és nem egyidős velem , de csak rá tudok gondolni és faj h többet nem láthatom, gondolataimat pedig nem tudom elterelni erről :( 🙁😔
2017. aug. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!