Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szeretnék kérni kapcsolatok eseten, részletek lent?
Hát arról lenne szó, h már lassan egy éves kapcsolatom van és az utóbbi időben elég döcögős... Most nyárára eljöttem külföldre vakációzni és bemutatkozott nekem egy fiú aki egyy ideje nagyon kedves velem és a kedvemért esőben focizott velem . Eközben egész végig beszélgettünk és eléggé megtetszett , kedves jo képű és az egyetlen akivel most jól egyezek . Egyfolytában ezen kattog az agyam , h többet nem találkozok vele es nem lenne a leghelyesebb mivel a barátomat nagyon szeretem annak ellenére h sokat szenvedek miatta . Mit tegyek , talán találkozzak meg vele vagy inkább ne ha nem a leghelyesebb ?
15/L
Szia!
Neked kell eldöntened hogy mi legyen! Mi nem mondhatunk semmi biztosat. Ha meg mondunk
egy lehetőséget, akkor meg lehet tévedünk, és te a működőbb kapcsolatot feláldozod egy
kevésbé működőre! Nagyon nehéz dönteni ilyenkor. Tudom.
A három fél közül valaki biztosan csalódni fog. Hogy ki fog csalódni illetve örülni,
az rajtad áll! Na jó, nem teljesen... Jelenleg te tetted fel a kérdést,
így a te szemszögedből nézzük a dolgokat!:D
Te hogy érzed? Mi lenne a helyes döntés? Ott belül, a szívedben, mit érzel?
Mi lenne a jó neked, és a két srácnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!