Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért lehet? Vagy miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet? Vagy miért ilyen a fiú? 15/L,16/F (bővebben lent) ⏬

Figyelt kérdés
2 hete ismerek egy fiút és az alatt megkedveltem egészen az alatt az idő alatt(felhívtuk egymást,videóhívás stb). Na de teljesen nem értem olykor... 😅 ezt röviden úgy kell érteni,hogy egyik pillanatban nagyon aranyos másik pillanatban pedi már fuh..bunkó. Például ma megvédett,de már elrontotta mivel bunkózott..nem tudom ezt ennél jobban elmagyarázni. Valami ötlet,tanács hogy miért van ez? (most meg elvileg lelett törölve az fb-je szóval írni se tudok) megköszönném az értelmes válaszokat! :)

2017. máj. 2. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Velem is ugyan ez volt.... egyszer bunkó, másszor kedves. Elegen lett belőle, de ma már kiderült, hogy azóta is belém van zúgva... 😂

Próbál meg vele beszélni amikor éppen "olyan a hangulata"

2017. máj. 2. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Érzi, hogy nem vagy neki közömbös, de még túl fiatal egy kapcsolathoz és azért bunkózik, mert próbál az érzései ellen tenni, miközben néha a haversági szintet túllépi. Nem akar semmit se érezni, nem sokat tudsz vele kezdeni, hagy érni... 21L
2017. máj. 2. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Update..letiltott 😂
2017. máj. 2. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínű megijedt tőled illetve még nem érett az a fiú kis p*csvakaró. :D
2017. máj. 3. 06:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit túlzottan őszinte voltam.. :D
2017. máj. 3. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!