Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel tudnék rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel tudnék rá hatni?

Figyelt kérdés

A barátommal már viszonylag régóta együtt vagyunk, de egyre jobban kezd idegesíteni az, amikor tudom, hogy milyen kötelességei vannak (pl.: tanulás, takarítás a szobájában), ő is tudja, és azt mondja, hogy megcsinálja a dolgokat miután hazaért. De mikor hazaért, nem történik semmi, de tényleg semmi

És már nem tudom, hogy mivel tudnék rá hatni (nyilván azzal nem fogok fenyegetőzni, hogy elhagyom, mert az szerintem nem fair dolog és úgyse tennem meg).

Szerintetek? Fiúk, mivel lehetne rátok hatni ilyen esetben?

18L, 18F

2019. jan. 30. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%
A priváthoz már nincs merszed? :D Ha már a nick neveknél tartunk, rád nem illik a neved. Yoda bölcs, te meg csak az észt osztod, szép nagy egóval. ;) Nekem nem kell segítség és mint írtam, privátban köpködj, ha bajod van, ne itt! :)
2019. jan. 31. 20:58
 12/12 Yoda m. ***** válasza:

De van. Küldöm p.-ban a többit. Előre is köszönöm, ha ott is tanulhatok tőled! Tényleg sokat segítettél. Nem csak a Kérdezőnek, de nekem!

Az ERŐ legyen Veled! Vagy Nélküled! (Nekem végül is mind1.)

2019. febr. 1. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!