Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne behúzni a csajt? :D
Én két éve a párom haverjával jöttem össze, és azóta is együtt vagyunk és boldog kapcsolatban élünk.
Az oka:
-kisajatitott, nem engedett el sehova senkivel, de ő persze orrba szájba csalhatott engem
-zsarolt állandóan hogy öngyilkos lesz és többször megvert
- ő se akart velem hetente kettőnél többször talalkozni , mint kiderült csajozott.
Persze hogy egy másik srác karjaiban kerestem a vigaszt.akkor meg nem azért találkoztunk mert össze akartunk jönni, csak jó volt valakivel beszélgetni és sörözgetni.
Az akkori pasim reakciója:
Megfenyegette a barátját hogy megöli ( ja amúgy nem volt normális de végülis ugyanaz a szitu mint nálatok csak azért írom le )
Megfenyegetett engem is.
Nem sült ki jó a dologból. A két srácot sikeresen összeugrasztottam.de végülis csak haverok voltak nem igazi barátok, nem tudom nálatok mennyire mely a kapcsolat.
Én és a jelenlegi párom azóta két éve együtt vagyunk és szeretjük egymást.
Az exem meg felfainalt egy 16eves.kiscsajt és elköltözött.
Szóval gondold meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!