Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A nők miért vannak megsértődve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vannak megsértődve, ha kategóriákkal szebb csajt dicsérnek meg nála?

Figyelt kérdés

Na a tények (én leszarom a külsőt, sokkal jobban érdekel egy ember személyisége) de éppen ezért is sokszor letesztelem a lányokat, hogy hogyan reagálnak ha egy szebb lányt dicsérnek meg elöttük.

Pl.:

Én-"úristen de szép az a csaj, elfogadnám"

ők."JAJJ A BOTOX,JAJJ EZ AZ AZ szóval egyből idegbajjosak lesznek.

És egyből megutálják az embert :D, de ha férfi csinálja ugyanezt akkor minden szarnak elvan mondva.

Szóval egy nő miért nem tudja elfogadni, ha vannak nála sokkal szebb teremtések is??

2017. dec. 26. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nagyon egyszerű rájönni a válaszra, de ha neked nem sikerült, akkor ostoba vagy, vagy csak simán provokálsz.
2017. dec. 26. 12:13
 2/7 anonim válasza:
81%

Ez trollkodásnak elég gyenge.

Ha pedig komolyan gondoltad, nőj fel!

2017. dec. 26. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
13%

Ezt énis észrevettem:D

Például amikor a nővérem néz egy filmet és meglát egy nőt, már azonnal mondja hogy műcici, botox, pénzért b@.zik, egész nap szolizik, van pénze azért néz így ki stb.

Amikor meg megkérdezem, hogy miérd hord le mindenkit aki szebb nála, akkor meg vérig van sértődve és nem akarja elhinni hogy nem neki van igaza.

Szerencsére eddig nem minden nőn vettem ezt észre. De egyébként elég idegesítő szokás tud lenni.

2017. dec. 26. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Mondok neked egy ellentétes szituációt. Sétálsz egy lánnyal aki tetszik neked valamennyire, mire szembejön egy nálad sokkal jobban kinéző srác, és a csaj elkezd ujjongani hogy awww mennyire jó pasi, bárcsak ő lenne a barátja. Boldog lennél? Nem hiszem.
2017. dec. 26. 12:47
 5/7 Lazy Lover ***** válasza:
15%
mert féltékenyek
2017. dec. 26. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ilyen retardált vagy vagy csak megjátszod? :D
2017. dec. 26. 13:45
 7/7 anonim válasza:
Én nőként sose szoktam megszólni más csajokat hidegen hagy hogy néznek ki, már csak a saját önbizalmam érdekében sem foglalkozom másokkal. Viszont ha a párom aki velem van gondolom azért mert tetszem neki az orrom előtt mondana ilyeneket más lányoknak az rendesen taccsra vágná az önbizalmamat,elég megalázónak érezném és nem valószínű, hogy ezek után akarnám egy ilyen bunkó, paraszt had ne mondjam emberrel folytatni a kapcsolatot.
2017. dec. 26. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!