Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak megsértődve, ha kategóriákkal szebb csajt dicsérnek meg nála?
Na a tények (én leszarom a külsőt, sokkal jobban érdekel egy ember személyisége) de éppen ezért is sokszor letesztelem a lányokat, hogy hogyan reagálnak ha egy szebb lányt dicsérnek meg elöttük.
Pl.:
Én-"úristen de szép az a csaj, elfogadnám"
ők."JAJJ A BOTOX,JAJJ EZ AZ AZ szóval egyből idegbajjosak lesznek.
És egyből megutálják az embert :D, de ha férfi csinálja ugyanezt akkor minden szarnak elvan mondva.
Szóval egy nő miért nem tudja elfogadni, ha vannak nála sokkal szebb teremtések is??
Ez trollkodásnak elég gyenge.
Ha pedig komolyan gondoltad, nőj fel!
Ezt énis észrevettem:D
Például amikor a nővérem néz egy filmet és meglát egy nőt, már azonnal mondja hogy műcici, botox, pénzért b@.zik, egész nap szolizik, van pénze azért néz így ki stb.
Amikor meg megkérdezem, hogy miérd hord le mindenkit aki szebb nála, akkor meg vérig van sértődve és nem akarja elhinni hogy nem neki van igaza.
Szerencsére eddig nem minden nőn vettem ezt észre. De egyébként elég idegesítő szokás tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!