Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerázzam a cigány csajt, vagy próbáljam meg?
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, aki tetszett, de valószínűleg én nem tetszettem neki, mert kioffolt.
Aztán a semmiből rám írt egy ismerőse/barátnője/nemtudommije, aki egy nyolcadikba tartó roma csaj.
Megmondom őszintén annyira nincs és nem volt még senki az életemben és nem is látok rá esélyt (értelmes vagyok és nem is csúnya, csak szociális fóbiás), hogy komolyan elgondolkodtam mit tegyek.
A csaj amúgy meglepően jól néz ki és okos, de egyrészt borzasztóan cigányos a Facebookon való viselkedése, másrészt kislány még, harmadrészt nem tudom mennyire néznének le az emberek (a családom, a családja), ha összeállnék vele.
Idén töltöttem a 17-et.
what to do
Ez teljesen a te döntésed.
Szerintem viszont ne tedd.
A 2-es megindokolta, plusz, nem kell csak azért összejönni valakivel, hogy mondhasd, hogy neked van barátnőd.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!