Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehetne hatni ra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne hatni ra?

Figyelt kérdés

Bocsi az ekezetekert,azert irok ide mert "gyerekes" dolog..de hatha tudtok nekem segiteni...

Van egy ferfi akivel megismerkedtem..eleinte sokat beszeltunk majdnem osszejottunk,elhittem h tetszek neki..teltek multak az idok,nem lett semmi,folyton bakloveseket kovettem el...en azt hittem tenyleg hogy tetszek neki igy hat szerelmet vallottam neki..elutasitott..ugyanugy beszelgettunk tovabb..mar alig irt,csak elolvasta az uzimet..a talikat mindig lemondja,megfutamodik elolem...mivel lehetne egy ilyen ferfira meg hatni? Gondoltam ra,hogy irok neki egy fejmosos uzit (de lehet hogy mar nem erne meg a faradtsagot)

2016. okt. 1. 06:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? És hány éves ez a férfi,

Ha folyton elutasít, akkor csak lépj tovább. Lehet nagy a korkülönbség köztetek, ezért nem akar semmit, hiszen a kérdést a tini párkapcsolatok kategóriába írtad ki, de róla már férfiként beszélsz, így gondolom te kb tizenéves, ő meg huszonéves lehet.

2016. okt. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!