Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket. Szerintetek túlságosan szégyenlős vagyok? Ez ciki?
Van egy srác, egyidősek vagyunk (17). Egy edzésre járunk, heti egyszer. Nagyon jól el tudok vele beszélgetni, szinte bármiről. Kb. 2 éve ismerjük egymást, viszont a kapcsolatunk csak fél éve ennyire nyitott. A lényeg, hogy szerintetek gáz, ha nem merek előtte átöltözni?
2019. jan. 29. 18:50
1/10 Kismaci23 válasza:
Nem biztos hogy ciki.nekem van egy fiú barátom akit fél éve ismerek és az elején még nem mertem előtte átöltözni de mostmár igen. Főleg úgy hogy a pasim lett
3/10 anonim válasza:
Nem ciki. Nem előírás, hogy x idő után vagy bizonyos testi közeledés után már szégyen, ha nem vetkőzöl le előtte olyan természetesen. Épp ez a természetes.
4/10 anonim válasza:
Most te lány vagy?
Miért kéne előtte öltözni? Nincs külön öltöző?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok, és vannak olyan alkalmak, mikor együtt kell öltöznünk, mert van, hogy néhány öltöző be van zárva, mert ott tárolnak székeket, asztalokat, dobozokat. És emiatt be se lehet lépni, mert fullon tele van pakolva. Nyilván a mosdóba elmehetsz átöltözni (amit én is szoktam).
2019. jan. 29. 20:28
6/10 anonim válasza:
Szégyenlős vagy. Nem akarod megmutatni a tested. Teljesen korrekt.
Nem ciki.
7/10 anonim válasza:
Most a pasid vagy haver barátod ? Szerintem fiú-lány barát barátságban eleve nem csinálnak olyanokat az emberek, hogy egymás előtt öltöznek/vetkőznek, ha csak barátok vagytok akkor inkább az lenne a ciki, ha előtte vetkőznél...
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem a szerelmem, nekem nem jön be. Talán meg barátnak sem mondnám, mert azért annyira nem szoros a kapcsolatunk (heti 1x találkozás), de egyébként meg tök jól elvagyunk, bármiről el tudok vele beszélgetni, szóval ezért fordult meg a fejembe, hogy ezt csak én regálom-e túl, de ezek szerint nem csak én gondolom így.
2019. jan. 29. 22:15
9/10 anonim válasza:
Nem hiába nem koedukált a helyek 90%-án az összes öltöző, fürdő, zuhanyzó, mosdó. Sok iskolában még a tesi órákon is külön vannak a fiúk a lányoktól nem hogy az öltöző. Ez a normális, ha nem vetkőzöl fehérneműre olyan férfiak/fúk előtt akikkel nem állsz olyan kapcsolatban ahol megengedhetnéd ezt magadnak. (szerintem)
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális,nem is kell előtte levetkőznöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!