Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a ciki? Ez vagy az? Többi lennebb
Figyelt kérdés
Mi a ciki? 13 évesen pasizni, már nem szűz lenni, kurvulni vagy 18 évesen normális életet élni, nem pasizni s még szűz lenni?2019. jan. 19. 14:55
1/13 anonim válasza:
Az első opció ciki. A második nem. De a legcikibb olyan szavakat írni, mint hogy "lennebb". Ez mégcsak nem is rövidítés, nem is szleng, egyszerűen nem tudod, hogyan kell helyesen írni, hogy "lentebb".
2/13 anonim válasza:
Szerintem egyik se ciki, nem ítélkezek más emberek felett. Ha jó nekik az ahogyan élnek...
3/13 anonim válasza:
Ciki 13 évesen pasizni és nem szűznek lenni.
4/13 anonim válasza:
Ez a kérdés milyen nyelven van?
5/13 anonim válasza:
Ez már az álszentségnek és az egósimogatásnak egy olyan fokozata, amikor nem is próbálsz köntörfalazni. Bravó! :D
6/13 anonim válasza:
Az első ciki. Nem vagyok lány de a második rám most lesz igaz.. Tudom, elkéstem én is az egésszel :D
7/13 anonim válasza:
Ittvagyok!_
A második nagyon ciki.
8/13 anonim válasza:
@Ittvagyok
Ahogy elnézem a neved felszólít hogy "itt vagyok, paraszt vagyok!"
Mert ahogy elnézem te minden hasonló kérdésre pont a rossz, gyökér gondolkodású választ adod.
9/13 anonim válasza:
Ittvagyok!_
Nem azt hanem azt hogy itt vagyok csajok;)
10/13 anonim válasza:
Az első ciki a második normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!