Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onyx123 kérdése:
Mit gondoltok ciki egy lánnyal "lekezelni"?
Figyelt kérdés
Én furcsának gondolom de szerintetek?2019. jan. 8. 23:40
1/11 anonim válasza:
Csak én nem értem a kérdést?! Mi az a lekezelni? Kezet fogni vagy mi? Mert az nem ciki!
2/11 A kérdező kommentje:
kézfogásra értettem pl discoban,vagy házibuliban
2019. jan. 8. 23:48
3/11 anonim válasza:
nem, de a lánynak illik nyújtani a kezet - ha nem nyújtja a kezét, akkor nincs kézfogás.
4/11 anonim válasza:
Nem ciki! Oké, hogy a srácok szoktak kezetfogni. De nem az ő kizárólagos dolguk. A kézcsók meg már kiment a divatból. Picit fura, de nem agnormalis amúgy...
5/11 anonim válasza:
Normális esetben így köszön 2 ember.
6/11 grafno válasza:
Ha fekasan csinálod akkor még vagány is lehet. Nem ciki. Én majd minden nővel kezet fogok aki nem magyar, mert otthon nem divat, máshol meg udvariatlansag nem kezet fogni.
7/11 anonim válasza:
Haveroknak ha van valami csaj úgy szoktam bemutatkozni, köszöni először, de csak akkor. Kiszemeltnél nem tudom, nem szoktam kezdeményezni.
8/11 anonim válasza:
Bemutatkozásnál fiatalok is kezet szoktak fogni. Ha már ismerik egymást, akkor köszönésnek nekem kicsit fura tini fiúk és lányok között.
De felnőttek között teljesen normális köszöntési forma.
9/11 anonim válasza:
jó, de ismétlem: a lány, a nő nyújthatja először a kezét, a férfi csak fogadhatja azt, és kezet fognak. Ennek az illemszabálynak van alapja: nem hadonászunk egy nő teste előtt, ha ő nem akarja.
10/11 anonim válasza:
9-es a nők 90%-a nem nyújt kezet, hagyjuk már ezt a nem hadonászunk egy nő teste előtt, kik ők? Ő hadonászhat, nekem ugyanolyan jogom van, max nem fog kezet. Nem kell minden férfiban az erőszakoló állatot látni, nem akarom letapizni, k**rvára nem érdekel amúgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!