Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ciki egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onyx123 kérdése:

Mit gondoltok ciki egy lánnyal "lekezelni"?

Figyelt kérdés
Én furcsának gondolom de szerintetek?
2019. jan. 8. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Csak én nem értem a kérdést?! Mi az a lekezelni? Kezet fogni vagy mi? Mert az nem ciki!
2019. jan. 8. 23:47
 2/11 A kérdező kommentje:
kézfogásra értettem pl discoban,vagy házibuliban
2019. jan. 8. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:
nem, de a lánynak illik nyújtani a kezet - ha nem nyújtja a kezét, akkor nincs kézfogás.
2019. jan. 8. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki! Oké, hogy a srácok szoktak kezetfogni. De nem az ő kizárólagos dolguk. A kézcsók meg már kiment a divatból. Picit fura, de nem agnormalis amúgy...
2019. jan. 8. 23:54
 5/11 anonim válasza:
100%
Normális esetben így köszön 2 ember.
2019. jan. 8. 23:56
 6/11 grafno ***** válasza:
48%
Ha fekasan csinálod akkor még vagány is lehet. Nem ciki. Én majd minden nővel kezet fogok aki nem magyar, mert otthon nem divat, máshol meg udvariatlansag nem kezet fogni.
2019. jan. 9. 00:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Haveroknak ha van valami csaj úgy szoktam bemutatkozni, köszöni először, de csak akkor. Kiszemeltnél nem tudom, nem szoktam kezdeményezni.
2019. jan. 9. 01:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Bemutatkozásnál fiatalok is kezet szoktak fogni. Ha már ismerik egymást, akkor köszönésnek nekem kicsit fura tini fiúk és lányok között.

De felnőttek között teljesen normális köszöntési forma.

2019. jan. 9. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
jó, de ismétlem: a lány, a nő nyújthatja először a kezét, a férfi csak fogadhatja azt, és kezet fognak. Ennek az illemszabálynak van alapja: nem hadonászunk egy nő teste előtt, ha ő nem akarja.
2019. jan. 9. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es a nők 90%-a nem nyújt kezet, hagyjuk már ezt a nem hadonászunk egy nő teste előtt, kik ők? Ő hadonászhat, nekem ugyanolyan jogom van, max nem fog kezet. Nem kell minden férfiban az erőszakoló állatot látni, nem akarom letapizni, k**rvára nem érdekel amúgysem.
2019. jan. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!