Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még 16 évesen nem volt pasim?
A barátaim közül mindenkinek volt már, de nekem még nem.
Ez eddig nem zavart de mostanában elgondolkodtam rajta:D
Igazából nem nagyon tudom miért, nem vagyok bunkó sem hisztis, igaz túl szép sem dehát na😂 szerintetek nagyon gáz vagy egyenlőre nincs vele baj?
Minden 20 és azalatti lánynak üzenem, hogy ez egyáltalán nem gáz!
Sőt az lenne a gáz, ha csak poénból vagy gyakorlásból összejöttök valakivel és esetleg emiatt muszáj lenne összetörni valakinek a szívét, mert nem ilyen párt akartatok magatoknak.
Az olyan kapcsolatok amik ebben a korban alakulnak ki 90% hogy szakítás lesz a vége.
Egy fiúval kísérletezni meg nem fer és annak sincs értelme hogy kötöttségek nélkül mész bele egy kapcsolatba.
Ismerkedni szerintem még oké, hiszen arra is megvan az esély hogy az életed párját most fogod megtalálni, de erre csekély az esély és még nem is biztos hogy az akit most választanál.
Rokonlélek 😄 Inkább legyél egyedül, mint egy rossz párkapcsolatban. Sokan amúgy is csak "villognak" vele, hogy milyen jó hogy barátjuk van.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!