Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító ha egy fiúnak ki van szívva a nyaka?
Remgeteg olyan fiút láttam már, akinek a barátnője kiszívta a nyakát. Szerintem ez egy nagyon undorító dolog, én még a saját véremtől is undorodok, nemhogy másét kiszívjam.... lány vagyok, de ilyet soha nem csinálnék a barátommal, ha egyszer lenne....
Esetleg vannak fiúk, kik nem engednék meg a barátnőjüket, akármennyire is könyörög?
Barátnőjeim közül mindenkinek ez nagyon "bejön" némelyik még büszke is, hogy megjelölhette párját... bár szerintem ez undorító dolog, és az interneten is láttam már olyat, h betegségeket okoz....
Igen. De nem vagyunk egyformák. Szerintem csak irigy vagy... Amúgy ez nem dekoráció miatt csinálják ennyit segítek ;) Nem azért szívják ki mert az szép XD
Vérét szívjad?! Te egyáltalán tudod ez mit jelent vagy hogy kell? XD
Ha ez undorító akkor a soha ne is csókolózz mert az még undibb fúúj nyál :(
Még nagyon fiatal lehetsz és mint írtad nincs barátod. Majd kinövöd és remélem egy pasi felvilágosít dolgokban :D
Nem tudom, hogy mi a fax jó benne, mert sose csináltam.
De szerintem gáz.
Nem undorító számomra, csupán értelmetlen.
Nem a vérét szívod konkrétan, hanem a bőrt.
Amúgy ez is a szexuális izgatás, kiteljesedés egyik eleme lehet, így nem csoda, ha van aki élvezi, és mivel mind mások vagyunk, van aki nem. Én annyira nem.
Csak szerinted, igen. Én például anélkül hogy tudatosult volna bennem szívtam ki a volt barátnőm szex közben. Nem azért mert jól néz ki, csak mert vadul csókolgattam a nyakát.
Lényegtelen. Máskülönben remélem tudod, hogy nem a vért szívod ki olyankor, ugye?
Valószínűleg még tényleg nagyon fiatal lehetsz, bennem is voltak ehhez hasonló értetlenségek annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!