Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem undorító ez szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem undorító ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha valaki egy olyan lányba/nőbe szeret bele, akit már a születése óta ismer az illető és már rég nemi életet élt, mikor megszületett a lány, szerintetek nem undorító?

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem tudnék egy olyan lányba beleszeretni, akit már kislány kora óta ismerek. Legalábbis így érzek, aztán persze, kitudja.

De én jelenleg úgy érzem, hogy ez kissé beteges.

2018. okt. 9. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég fura, ha belegondol az ember. Főleg, ha tényleg ismeri, látta felnőni, nem pedig csak távoli ismerős, akivel nem volt semmilyen kapcsolata, csak tudta, hogy létezik.
2018. okt. 9. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is beteges. Ez olyan, mintha valaki a saját lányába szeretne bele, ami elég meredek.
2018. okt. 9. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
gondolj bele, régebb is sokszor az "öregebb" nagyúr mikor megismerte a jövendőbelijét, az még kislány volt.
2018. okt. 9. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 De már más idők járnak.
2018. okt. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!