Egy közszereplő Facebook oldalára kirakott egy /szerintem általa ismeretlen/ember egy undorító fotót és hozzá egy kommentet. Ez a fotó a"Képek amelyeken XY szerepel" részben található. Az ismerősöm valamilyen beállítással le tudja az ilyet tiltani?
Figyelt kérdés
Keresgéltem választ de egyértelmű megoldást nem találtam.#Facebook #fénykép megosztás tiltása
2014. júl. 23. 18:56
1/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat helyesen:Ez a bizonyos közszereplő valamilyen beállítással le tudja az ilyet tiltani?
2014. júl. 23. 19:00
2/7 anonim válasza:
A biztonsági/adatvédelmi beállítások közt meg lehet találni nem kevés túrás után, hogy "csak az általam jóváhagyott" valamik, ebben az esetben megjelölés a képen, kerüljenek ki ténylegesen.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy szakértő de ez nem megjelölés ha jól látom hanem nyilvánosan megosztott kép,az idővonalon nem látszik.Vagy az is megjelölésnek számít?
2014. júl. 23. 20:06
4/7 A kérdező kommentje:
Vettem a bátorságot és feljelentést tettem a Facebook-nál és mi volt a válasz?"Megvizsgáltuk a képet és nem sérti a közösségi alapelveket."A Facebook a jelek szerint elég lazán kezeli az elveket és a jó erkölcsöt.
2014. júl. 24. 19:58
5/7 anonim válasza:
Fényképen is megjelölnek, vagy ha nem (ill. ha jóvá kellene hagynod, de nem hagyod jóvá), akkor nem jelenik meg a fényképeid közt.
Beállítások
Idővonal és megjelölés
Szeretnéd felülvizsgálni, ha ismerőseid megjelölnek egy bejegyzésben, mielőtt megjelenik az idővonaladon?
Ennyi.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi.
2014. júl. 25. 16:24
7/7 A kérdező kommentje:
Azért leírom a képet:egy halott kisgyerek fekszik egy kórházi ágyon rettenetes fejsérüléssel.Aki ezt más oldalára kirakja az nem normális.A másik nem normális az a Facebook hogy ezt hagyja.
2014. aug. 18. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!