Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne ismeretlen embereknek igazi (ncore[pont]cc) -s meghívókat küldeni?

Figyelt kérdés
van 400 pontom és akarok venni prémiumot akkkor 50 p ert lehet küldeni,néhány ismerősömnek kell de a megmaradott pontokkal nem tom mit csinaljak.és aranycsalásért(marmint ő akit meghivtam)raknak ki engem is? példa ez az [link]

2014. jún. 30. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlen embernek nem szabad. Akit meghívtál felelős vagy a tetteiért, tehát igen, kirakhatnak miatta.
2014. jún. 30. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Kérdés nélkül kirakhatnak.

Gondold meg, hogy neked megéri-e.

2014. jún. 30. 14:14
 3/10 pinkpancser ***** válasza:
100%

5 nap 280TB? Milyen neted van? :)

Egyébként tényleg gondold át alaposan, hogy kockáztatod e az accodat egy vadidegen miatt. Viszont ha nagyon nem tudsz mit kezdeni vele, akkor nekem jöhet egy :)

2014. jún. 30. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én itt küldtem egyszer meghívót egy ismeretlennek, de nem az ncore-ra, hanem egy viszonylag kis, kevésbé ismert oldalra és fél év után láttam, hogy még mindig az oldalon van, rendszeresen jár fel és 21-es aránya van, úgyhogy ezek után bátran megmertem hívni ncore-ra is. Egyébként vakon nem bíznék meg senkiben, de így "letesztelve" már nem aggódtam miatta.
2014. jún. 30. 18:25
 5/10 A kérdező kommentje:
ja ez nem én vagyok, csak h az nagy valószínuséggel aránycsaló
2014. jún. 30. 18:57
 6/10 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat
2014. jún. 30. 18:58
 7/10 meszike91 ***** válasza:
80%
Én már több embert is hívtam meg innen a GY.K-ról (full ismeretlenben). Eddig nem volt belőle bajom. De én csak azért csináltam, mert engem is így hívtak meg.
2014. júl. 1. 00:38
 8/10 anonim válasza:
65%

Ha már itt, tartunk, nekem küldhetsz meghívót! :)

Egyébként én is meggondolnám, hogy kinek küldök meghívót.

De én megbízható vagyok ;)

2014. júl. 1. 14:55
 9/10 Kovács János Szal. ***** válasza:
Régóta szeretnék egy ilyen meghívót, de sehonnan nem tudtam szert tenni rá. Ha valaki küldene, azt nagyon megköszönném. Nem lesz miattam gondja.
2014. júl. 4. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:

semmiképp sem szabad, ha ő szabálytalankodik és kivágják...lehet hogy téged is...

+ a szabályzat tiltja, tehát megszegéséért már önmagában is kivághatnának

2014. nov. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!