Ezek a böngészők közül melyiket nem érdemes használni? Ie, chrome, firefox, opera, safari, maxthon, avant browser meg egyéb ismeretlen böngészők
IE - lassú, nem túl sokan használják, sok funkció nincs is benne
Chrome - leggyakoribb, nekem nem jön be, mert nagyon zabálja a cput, gyakran 5-6 folyamatot folytat, de persze nem mondanám rossz böngészőnek
Firefox - gyakran crashel, de viszonylag jó böngésző
Opera - én ezt ajánlom, bár van egy-két oldal ami nem teljesen támogatja az operát, viszont egy nagyon stabil és gyors böngészőről van szó
A többit felesleges megemlíteni szerintem.
Chrome, Firefox, Operán kívűl egyiket sem érdemes használni.
Egyetértek A FF sokat javult az utóbbi verziókban, előtte nagyon lassú volt és sokszor vitatkozott.
Google chrome nekem nem jött be (egyéb beépülők kezelése, funkció hiány)
Firefox mellett én még az Opera -t favorizálom, egyre több böngészést, letöltést stb. segítő kiegészítő van hozzá és nem lassú. Szerintem gyorsaságban a Chrome és a FF között van!
Most próbálgatom éppen a maxthont ^^
eddíg nagyon bejön, szép, rendesen fut, van olyan gyors, mint a google chrome :)
csak a kedvencek sávban nincsenek kisképek :/
de sztem érdemes chromet erre cserélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!