Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt ez a csaj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ez a csaj?

Figyelt kérdés

Élőben le se száll rólam,állandóan velem foglalkozik bárhol vagyunk bárkikkel,van hogy még az ölembe is ül. Tudom,hogy bír,sőt,lehet több is van,de írásban meg bunkózik,flegmázik,kéreti magát mint valami királynő. Lassan már kérvényt kell neki benyújtani.

Nem tudom mit csinálhattam neki hogy így kelljen viselkednie. Max az,hogy nem jöttem össze vele amikor mindig piszkált? De nem is utasítottam vissza konkrétan"nem mondtam,hogy hagyjá már békén",csak jó haverok voltunk. Meg eleve,biztosra se tudhattam hogy tényleg akart-e valamit vagy sem,mert olyan gyerekes.

Egy nyamvadt koncertre hívtam el,jönnek többen is a volt osztályból,erre ilyet kérdez "mi keresni valóm van nekem ott?:DDD" meg elkanyarintotta a témát a saját hülyeségeire,elolvasom minden baját,próbálok segíteni,aztán elkezdi,"tényleg,jó szórakozást"...Bunkóság-nak is van egy határa.

Úgy utálom,mikor én komolyan írok,ő pedig ilyen sírósan nevetős fejeket tesz.. Hát nem tudom hova tenni. Egyszer az van,hogy ő hívogat,mint pl. most a héten,egyszer meg ha én írok rá..ez van. Most kinek jó ez? Értelmesen írok neki,hogy ez a viselkedése hogy és miért nem jó,de egyszerűen nem lehet vele komolyan beszélni semmiről,lehetetlen,ami nem az ő problémája. 20 évesen még itt tart. Mindig tereli a témát és röhög. Miért nem lehet egy szimpla nincs kedvemet mondani? Miért húz?

2019. jan. 11. 19:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mert Azthiszi,hogy ezzel felkelti az érdeklődésemet,ami valamilyen szinten igaz is,csak nem jó értelemben.Sok lány csinálja ezt,mondjuk a legtöbben ezt kinövik,neki egyelőre nem sikerült.Ne foglalkozz vele,ha továbbra is szeretnél vele beszélgetni akkor elkell fogadnod,hogy nagyon komoly témákról nem fogsz vele tudni.Az meg,hogy élőben teljesen más azért van mert csak Facebookon tudja megjátszani magát.
2019. jan. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!