Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha buliban a legjobb barátnőkben van löket akkor törvényszerűen lessz közöttük smaci? Hol kezdődik az etikai határ ha 2 lányról van szó és csak az eggyik szingli?
Figyelt kérdés
csajok,alkohol,etika,buli2018. dec. 10. 16:59
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hol hallottál ilyeneket.
Legjobb barátnő az a határ, szerintem nem érdemes túl lépni :D
2/5 anonim válasza:
Némi alkoholtól hetero lányok nem válnak leszbikussá, nem tudom honnan szedted ezt
3/5 anonim válasza:
pedig nagyon sok heteró csajt láttam smárolni másik csajjal ittasan.
4/5 anonim válasza:
Akkor eredendően nem teljesen heterók
5/5 anonim válasza:
Nem.
A legjobb barátnő nem biztos,hogy smacizós. Attol hogy van bennünk löket nem jelenti,higy kontrol veszettek leszünk.
A smacizásnak 4oka lehet.
1:leszbik vagyunk.
2:smárolni van kedvünk.
3:érdekel hogy mien lánnyal.
4:ez tetszik a Petinek akivel járni szeretnék. Nyilván jó pont nála,ha látja hogy nálam ok a 3as.
+1:ugyan lecsengett de divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!