Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen magasságú lányokat szerettek? Kb. Mi az ideál magasság?
Pl.egy 161cm-es csaj túl kicsi?
16/L
A 161cmel szerintem semmi baj nincsen. 155alatt azert mar elgondolkozok, de az fölött egyaltalan nincsen baj.Egy kicsit még aranyosabbak is szerintem azok a lányok.
Egyébként egy kapcsolatban nem hiszem, hogy ez a döntő, úgyhogy ne idegeskedj emiatt!
16F
Nekem teljesen mindegy a magasság csak egy szám :) és nem hiszem hogy én a 195 cm-el találnék hasonló magas lányt 😅
19/f
Én se keresek itt társat :)
Csak érdekel ,hogy a válasz hány évestől jön .
Azokat a lányokat szeretem, akik szerint nincsen olyan, hogy ideál magasság. :D
Maximum azt tudom elképzelni az esetemben problémának, hogy egy 170cm alatti lány igen-igen nehezen érné csak el a számat, ha meg szeretne csókolni (187cm magas vagyok). De azt hiszem ezt könnyedén megtudnám oldani mondjuk azzal, hogy felkapom.. :D
19F
Mivel én elég alacsony srác vagyok ezért eleve nehéz az ismerkedés és szerintem ezért is nem volt még barátnőm. Olyan 165 cm-ig maximum mert nem lenne valami jó ha magasabb lenne mint én :( De eleve nagyon régóta keresem a páromat de sajnos nem akar az élet összehozni egy hozzám hasonló alacsony lánnyal. Főleg olyannal nem aki nem bánja, hogy nem vagyok egy pózna :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!