Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen magasságú lányokat szerettek? Kb. Mi az ideál magasság?
Figyelt kérdés
Pl.egy 161cm-es csaj túl kicsi?
16/L
2019. jan. 6. 19:55
11/25 anonim válasza:
Nekem bejonnek a 160koruli lanyok.En kb 185vagyok de az osztalyomban is van egy 160koruli lany aki tetszik bar mostanaban elhidegultunk egymastol es kb 2-3 hete kapcsolatba kezdett egy masik fiuval de sztem szakitottak szerencsere
12/25 anonim válasza:
Minimum 160 max, mint én (kb 192 cm)
15/25 A kérdező kommentje:
Én 161 cm vagyok és nem ismerkedni szeretnék ,csak túl alacsonynak tartom magam ,de látom azért vannak akik az alacsonyabb lányokat is szeretik ,köszönöm a válaszokat .
2019. jan. 6. 21:33
16/25 anonim válasza:
Nem feltétlen ragaszkodom hozzá de leginkább a 170-185 cm magas lányok jinnek be, de nem baj ha magasabb
19
18/25 Feta válasza:
Teljesen mindegy
Én pont leszarom, hogy milyen magas, ha rendes, kedves és odafigyelő :)
19/25 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak lányként 157 centimmel?
Hat ezzel nagyon megszivtam 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!