Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok komolyan ez kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok komolyan ez kell a népnek?

Figyelt kérdés

Abszolút az embernek szava nincs, ti erre mit mondtok?

[link]

2019. jan. 8. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Te ennyire unatkozol hogy 20 percenként felteszel egy képet?
2019. jan. 8. 21:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem unatkozom, csak tudni akarom mi jár a fejetekben :D
2019. jan. 8. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Korod nemed megkérdezhetem?
2019. jan. 8. 21:21
 4/13 A kérdező kommentje:
25 vagyok férfi.
2019. jan. 8. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Beteges. Ez tini kategória tizenéveseknek
2019. jan. 8. 21:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Ember ők csinálják, ne viccelj már:D
2019. jan. 8. 21:24
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, nekem nem jön be, ha valakinek ilyen nagy izmai vannak, de természetesen azok a "fiúk"(vagy mik) sem tetszenek. :D

De tény, hogy az elsők ezerszer férfiasabbak.

16/L

2019. jan. 8. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Eldönteni nem tudom a két kép közül melyik a rosszabb.
2019. jan. 8. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Én nem sok csavót látok így mászkálni az utcán. Az meg, hogy nem kigyurt, kopasz állatok. Hát istenem.
2019. jan. 8. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

Na igen ha nem vagy macsó hülye mai páwagyerek a kutyának se fogsz kelleni. De mondjak valamit? Nekem meg az olyan lányok nem kellenek. és itt az újabb indok amiért egy visszahúzódó depis lányt szeretnél, nem olyan mai instás szutykokat akik ilyeneket szednek össze már 12 évesen.

Csak kár hogy esélytelen ilyen lányt találni. Nem csak a srácokkal van a hiba. 14-18 között alig van normális lány is, a páwa hülyegyerekek ezt csinálják, a lányok meg haspólóba pózolva ribiskednek rajtuk 20 liter sminkel, és ez kell a másik nemnek (hacsak nem a saját nemüknek! :D) Sajnos neekm egyáltalán nem jönnek be a mai csitriskedő lányok, így meg valószínűleg rövid kis életem végéig én is egyedül fogok megnyomorodni. Undorító..

2019. jan. 9. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!