Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ide jutottunk?
Srácok, lányok!
Engem azert tartanak gáznak, mert vegzos letemre nem bas**am még meg az egész évfolyamot, meg kapcsolatot keresek, nem egyszerit.
Hova süllyedtetek fiatalok?
Kinek nem inge...
Az igen.
Szerintem meg pont az a gáz, aki érzelem nélkül csinálja és menőzik ezzel.
Egyébként is azért vannak a nemi szerveink, hogy örömet szerezzünk magunknak és a partnerünknek, de sokan csak maguknak akarnak érzelem mentesen.
Az ilyen emberek nem tudom mit éreznek és mit gondolnak...
A szüleik pedig nem figyeltek rájuk és nem nevelték őket...
Nálunk suliban nem volt ez gáz, szerencsére jó volt a közeg.
Mindenki mást keres igazából, nem ítélem el azokat akik csak szexre mennek annak ellenére, hogy engem nem az érdekel egy kapcsolatban, de ha valaki engem emiatt lekicsinylő módon kezel azt szimplán ignorálom, mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok.
Nem rég egy lánytól kaptam meg, hogy minden este mással kéne lennem, mikor mondtam neki, hogy én már csak az igazira várok, de nem lenézően mondta, szóval nem volt vele bajom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!