Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek veletlen volt?
Van egy lany, akivel egy suliba jarunk snapen szoktunk neha beszelni. Tegnap kuldott egy kepet, ahogy a tukorben lefotozta magat, es csak torolkozo volt rajta, de eleg sok mast is lehetett latni. Utana egybol irt, hogy jaj nem neked szantam, meg hogy nyomjam el gyorsan stb. De elotte egy ideig nem beszeltunk, szoval ki kellett volna, hogy keresse a nevemet, ha “veletlen” nekem kuldte. Es sok mas Vince nevu embert nem ismerek magamon kivul, foleg nem kozos ismerost.Ez alatt azt ertem, hogy kb lehetetlen, hogy masnak akarta volna kuldeni, mert eleg nehez osszekeverni massal. Kivacsisagbol felmentem instara, es nem kovet mas Vincet rajtam kivul. Szerintetek is ‘veletlen” kuldte?
17 evesek vagyunk
(Inkabb valo eletben szoktunk beszelgetni,ha osszefutunk a suliban, snapen ritkabban)
Hát nem hinném, hogy véletlen.
Ez olyan, mint, hogy egyszer egy lány az osztályomból elkezdete azt a mondatot, hogy "meztelenül alszom" az egyik srácnak. Aztán azt mondta, hogy egy barátnőjének írta egy beszélgetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!