Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyarázható ez az eset?
A mai nap pont egy olyan lánnyal álmodtam, aki régen az osztálytársam volt, és az első "szerelmem" is!
(Sajnos, a lánnyal mára megromlott a kapcsolatunk, csak buszon látjuk egymást, de akkor se mindig köszönünk már egymásnak, de ettől eltekintve nekem még mindig hiányzik!)
Szóval felébredtem, és ma nem mentem suliba, mivel szerdáig voltam kiírva! Megnéztem a napi kupakot, melyben ez állt: "Találkozni fogsz vele!"
Mondom oke, kíváncsi vagyok mit hoz majd a sors. Elmentem az orvoshoz leültem egy székre és vártam. Pont az előttem lévő volt bent az orvosnál, mikor nyílik az ajtó és bejön Ő! *_*
Egyszerűen sokkot kaptam! Nem akartam hinni a szememnek!
Leült mellém és beszélgettünk. Ő pont ma lett beteg. Sajnos nem sokat beszéltünk mert már jött ki az előttem lévő, és be kellett mennem.
Szerintetek, ez mind a véletlennek a műve? (AZ álmom, a kupak, az időpont, stb...)
Vagy egy csoda? Vagy csak a sors?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!