Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a sors vagy csak puszta véletlen?
Ma beszéltem tesómmal és felhozódott a barátnő dolog,kérdezte,hogy van-e(nincs),mire várok és,jobb-e így,hogy nincs?.
Este kiültem,zenét hallgattam és ezen gondolkodtam,írtak Instán,válaszoltam,majd láttam,hogy van facebook értesítésem.
Vissza igazolt az a lány akit 1-2 hónapja jelöltem be mert megtetszett.
Érdekesnek találom,hogy pont ilyenkor jelölt vissza.
Szerintem véletlen de akkor is.fura.
Másik kérdés,hogy írjak neki,vagy inkább hagyjam?
Mert szerintem ha annyira szimpatikus lettem.volna.neki.külsőre hamarabb vissza igazolt volna.
Igen,ez olyan mintha facebookon élnem az életem de Nem,minden barátnőm személyesen ismertem meg,nem is töltök sok időt a neten,ezt a lányt is véletlen láttam meg egy csoportképen és nem is idevalósi hanem egy nem.olyan messze lévő faluban lakik.
Szóval írjak neki vagy hagyjam?
Lehet ez a sors vagy csak véletlen?(Szerintem utóbbi(Igen ismétlem magam))
17/F
Nyilván véletlen. (Bár állítólag nincsenek véletlenek, de ezt most hagyjuk. :D)
Szerintem írj rá. És ne az alapján dönts, hogy mennyi idő után igazol vissza. Van mikor én se lépek be 2 hétig például.
17/F
Én se nagyon hiszek ezekben max a karmában,de igaz,sokat nem veszíthetek,ma este ráírok.
Az a szöveg Jó,hogy Szia,ne haragudj,hogy bejelöltelek de megláttalak egy képen és szimpatikusnak találtalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!