Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok kimenni a természetbe valahová túrázni hogy hátha akkor és ott találkoztok véletlen az igazival?
Arra gondolok, hogy csak úgy elmentek egyet kirándulni a közeli erdőbe vagy tóhoz és közben kitisztulnak a gondolataitok és arra vártok hátha a jövőbelitek is erre téved ugyan ebből az apropóból?
18/f
Hát ezen a kérdésen és a válaszokon besírtam... :)))
Kérdező, szerintem a lányok inkább félnek, ha egy elhagyatott erdőben egy ismeretlen férfival találkoznak. Ha ott próbálod leszólítgatni őket, szerintem sokkot kapnak.
Képzeld mi lenne, ha arra megy egy lány és előbújsz a bokorból üdvözölni. XD
Viccet félretéve nem nagyon van rá esély, de közhellyel élve a remény hal meg utoljára.
Amúgy én folyópart mellett lakom és sokan szoktak mászkálni a gáton. A probléma itt csak az, hogy nem valószínű, hogy az igazit keresve setálgatnak ott.
De ne aggódj én is szoktam hasonlókról álmodozni, de megeshet, hogy valóra is válhat ;). Ha meg nem akkor majd nem a természetben, hanem majd máshol megismerkedhetsz az igazival valamikor biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!