Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tényleg baj hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg baj hogy nem vagyok tömeg? 16L

Figyelt kérdés
Mért olyan baj a mai világban hogy nem úgynézek ki mit mindenki? 10 lányból 9 ugyanúgy néz ki.Én meg az az 1 vagyok. Van olyan fiú aki nem a tömeg csajokra bukik?

2019. jan. 6. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Milyen koncertekre jársz? :)
2019. jan. 6. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
16 éves vagy fog még változni a stílusod. Ne érezd magad különlegesnek, mert ettől nem vagy az. Tudod, amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek. Nem attól lesz valaki érdemben ember, hogy milyen zenét hallgat. Te is egy vagy a sok közül, aki még ezzel sincs tisztában. Rockernek lenni azt is jelenti, hogy szarsz mások véleményére és nem tartod magad különlegesnek. Szóval itt bukott a mutatványod, a stílusod és az egód is.
2019. jan. 6. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki "annak az 1-nek" gondolja magát, de közben a 9közé akar tartozni. Alapvető igényünk hogy mások elfogadjanak. A normáltól eltérő kinézetek, viselkedések, életmódok pedig milliófélék lehetnek.
2019. jan. 6. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Tuladjdonképpen én pont ilyen lányt keresek aki nem tömeg és egyedi. Van személyisége és normálisan el lehet vele lenni. A rocker stílus meg csak plusz pont lenne. Nem hulladék zenét hallgat gucsi geng meg ilyenek. Szóval jah, teljesen normális vagy és biztos vagyok benne találni fogsz valakit, mert pl én értékelném ha egyszer ilyen barátnőm lenne...

18/F

2019. jan. 6. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Haver, ha ez lenne az egyediség, akkor kb nem létezne egyedi ember, olyan sokan vagytok rockerek. De örülök, hogy ennyire imádod magad, hogy úgy véled kitűnsz, és hogy annyira buta vagy, hogy nem veszed észre, hogy az egyediség és a tetszés sokkal több a kinézetnél.
2019. jan. 6. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor az már valami. Ha a belsőt is beleszámítjuk akkor én meg kb 20 millióból keresem azt az egyet. Végre egy jó hír, ezzel a kérdéssel feldobtad a "koradélutánomat" :)

Vicc nélkül, tökéletes ha nem úgy öltözködsz/viselkedsz mint a többi. Ilyen lányokra is van igény sok. Csak ugy előtérbe nem ez látszik..

2019. jan. 6. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, csak meg kell találnod azt a baráti társaságot, akinek tetszik a stílusod és mindennel együtt elfogadnak téged. :) Én sem követem például a divatot, talán picit "kislányosabban" öltözködöm, szeretem a virágos, mintás ruhákat például. Meg a személyiségem is nagyban eltér az átlagtól. Persze, tudom nem vagyok egyedül a szorongással és a túlzott hallgatagsággal, de azért valljuk be, mégsem ez az általános. :) 18/L
2019. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!