Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 178 centihez mennyi az a minimális tömeg, ami még nem kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nem az ideálotokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy ha egy fiú ezen kívül (belsőre, arcra stb.) megfelelne nektek, kb. mennyi a legkevesebb kg, aminél már nem gondolnátok, hogy "túl sovány, ezért nem járnék vele".2017. aug. 17. 22:03
1/13 anonim válasza:
65-70 szerintem azért nem árt. Ez alatt amennyire el tudom képzelni ,az adott srác eléggé csontsovány lehet,ami nekem már annyira nem tetszik.
2/13 anonim válasza:
Ezt nem kilóban, sokkal inkább látványban nézik.
4/13 anonim válasza:
Változó, tekintve, hogy a kilók nagyon nem jelentenek semmit.. függ a csontozattól, izomtól, zsírtól, testalkattól, szóval nem tudok neked számokban beszélni
6/13 anonim válasza:
Nekem nem számít, milyen sovány, ha amúgy tetszik. Inkább az egészséged miatt aggódnék, ha mondjuk 60 kiló környékén lennél, de kizáró ok nincs.
7/13 anonim válasza:
Ha könnyebb lennél nálam rosszul érezném magam szóval olyan 60kg körül :D
16/L
8/13 anonim válasza:
55 kg. A srác, aki tetszik nekem, is ennyi kiló és csak 4-5 centivel alacsonyabb.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
"Inkább az egészséged miatt aggódnék"
Jaj, de aranyos vagy! :))
2017. aug. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!