Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg baj hogy nem vagyok tömeg? 16L
Figyelt kérdés
Mért olyan baj a mai világban hogy nem úgynézek ki mit mindenki? 10 lányból 9 ugyanúgy néz ki.Én meg az az 1 vagyok. Van olyan fiú aki nem a tömeg csajokra bukik?2019. jan. 6. 08:47
1/17 anonim válasza:
Nem baj ha nem vagy tömeg de ezt így kép nélkül nehéz megállapítani, lehet hogy azért nem vagy tömeg mert goth stílusod van és azt hordod de lehet hogy csak egyszerű ruhákban jársz. Egy képet tudsz küldeni a stílusodrol?
2/17 anonim válasza:
Nem vagy különleges, minden lány azt hiszi magáról hogy ő a 10-ből 1.
3/17 A kérdező kommentje:
Rocker stílusom van úgy nagyjából
2019. jan. 6. 08:59
4/17 anonim válasza:
Nem baj, ha nem vagy tömeg, sőt.
Bármit is jelentsen ez.
Egyedinek lenni mindig jó, s vannak akik értékelik ezt.
5/17 anonim válasza:
Ha rocker vagy akkor rocker fiút kerees szerintem.
6/17 anonim válasza:
Sok rocker stílusú lány van.Szerintem annyira nem vagy egyedi
7/17 anonim válasza:
Szerintem a személyisége miatt lesz valaki egyedi, nem azért ahogy öltözködik, milyen zenéket hallgat, stb. Persze lehet rosszul látom.
8/17 anonim válasza:
Erre fele 10/5 lány rokker. Szóval, ha itt laknál nem lennél egyedi. Meg ilyen boszorkányok is vannak vagy nem tudom. Folyton kék meg ződ a hajuk oszt anno az iskolában a csaj budiban bementek vagy 5en, 6an és furcsa dolgokról beszéltek. 10 perces szünteből 8 percet bent voltak mindig.
9/17 anonim válasza:
Már, hogy ne lennél tucatcsaj...
10/17 anonim válasza:
Én is inkább a rockerek táborát erősítem és ezzel nincs is semmi gond, mivel jó valahova tartozni és mellette lehetsz egyéniség, mivel nem a kinézeted határozza meg azt, hogy te milyen ember vagy. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!