Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés
Az van hogy már 2napja feltűnően kerül bármikor írok neki csomó idő kell hogy vissza írjon és mindig én írok rá elsőnek.Még senkinek nem mondott rólam semmit ezen is ki vagyok.Mi a véleményetek erről?

2018. dec. 31. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Hát ha nem mondott rólad semmit akkor elég nagy eséllyel hogy is mondjam szépen... csak a testedért kellesz neki

Pláne îgy a többi elhangzott tudatában

2018. dec. 31. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem elėg egyėrtlelmű hogy nem kellesz neki..
2018. dec. 31. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek hogy kerdezzem megfinoman hogy mit rontottam el? Pl. :amúgy valami bajod van velem? Amúgy nagyon köszönöm az eddigi válaszokat😁❤
2018. dec. 31. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Kérdezz rá nyugodtan

Mondd hogy zavar téged, hasonlók, az ilyesmit egy kapcsolatban nem éri meg titkolni :))

1es voltam

2018. dec. 31. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Hìvd fel?

Úgy nehézen tud ignorálni.

2018. dec. 31. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem csak te hitted, ezt kapcsolatnak?
2018. dec. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!