Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mcrgt2 kérdése:
A barátnőm megcsal?
Figyelt kérdés
Az van hogy mostanában egyre kevesebbet beszelunk fent van akkor is mikor azt mongya hogy megy aludni egyre kevesebbet mongya hogy szeretlek ha mondom neki akkor csak annyit mond én is ha kerdezem akkor azt mongya hogy igen!!. Az gond lehet hogy a szulei nem tudnak a mi eggyuttlétünkröl es az is gond lehet hogy tavkapcsolatban vagyunk? Még annyi hogy en 16 éves ő 14 és ha valamit nem ertetek akkor privatba irjatok köszönöm szépen a válaszokat előre is ! :)2016. okt. 9. 17:25
2/5 anonim válasza:
Nem "mongya" hanem MONDJA!
És ha nincs értelme a távkapcsolatnak, és nem érzed hogy így jó, akkor szakíts.
3/5 anonim válasza:
hát ez lehet a vég drága barátom én is így jártam,nem szeret,megcsalt,szerintem beszélj vele
4/5 anonim válasza:
Meg nem patintott le mert nem tudja, h a masikkal mennyire komoly a dolog-kb ez az atla emberi szint es jellem
sok sikert
5/5 A kérdező kommentje:
Most gondolkodtam és nem tudom hogy kerdezzem meg mert ha valamit kerdezek es nem tetszik neki akkor megsértődik es ha én sértődök meg akkor meg ő is és nekem kell békíteni én nem akarom megbántani mert szeretem de várok ősziszunetig es ha addig se beszelunk tobbet akkor szerintetek hagynunk kéne ?
2016. okt. 9. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!