Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy megcsal valakivel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy megcsal valakivel?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fekete francia fiúval. Ez tavaj nyáron volt. Végig mindennap beszéltünk. De sajnos csak júliusban fogunk találkozni. Mostanában észrevettem hogy mindig nekem kell őt hívni nem érdeklődik mi történt velem...

Lehet hogy már nem szeret, vagy esetleg megcsal?

A családjában nincsenek gondok a húga szerint.

15/L

2016. jún. 14. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd a tergnap éjszaka valami fantasztikus volt vele *.*. NEm csak, hogy megcsal, hanem egy fiúval csal meg téged :3. De nem baj, mostmár tudom, hogy miért vagy úgy oda érte jajj te kis :).. Grrrr.

Egyszerűen már csak letoj téged szerintem :D Talált jobb elfoglaltságot, esetleg egy másik lányt. Próbáld ki, hogy nem keresed és nézd meg, hogy ő keresni fog-e..

17F

2016. jún. 14. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
tekintettel, hogy egy fél kontinens választ el titeket, és nyáron találkoztatok utoljára: tuti megcsalt. te se hiszed, hogy ez kapcsolat? tavaly összejöttetek, volt pár jó menet és kész
2016. jún. 14. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, velem így szakított a barátom..... Éreztem, hogy nem szívesen ír velem, majd közölte, hogy szakítunk. Szerintem próbáld ki, hogy nem írsz neki és ha ő, magátol nem ír, akkor hagyd! Ha ír, nyugodj meg, mert szeret, ha szeret!
2016. jún. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!