Elkaptam a condyloma virust, azota mar kikezeltek. A volegenyemnek volt eloszor. Szerintetek megcsal valakivel?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 19:48
1/7 anonim válasza:
Őt már kérdezted? Nemi úton terjedő betegséget, hogy kapott el a vőlegényed vajon? Dokit kérdezted hogy ezt a fajta vírust máshogy is el lehet-e kapni?
2/7 anonim válasza:
Háát, mivel ez tényleg nemi úton terjed, valakitől el kellett kapnia. Mindenképpen érdemes rákérdezned:(
3/7 anonim válasza:
Sanszos, mivel szexuális úton terjed.
4/7 anonim válasza:
Logikusan, ha ez egy nemi úton terjedő betegség, és nem tőled kapta el, mert neki volt előbb, akkor szerinted megcsal? Nos: IGEN! De miért nem őt kérdezed?
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal! A condylomát, ha jól tudom, a HPV okozza. Ez terjedhet nemi úton, de akár egy nyilvános wc használatával is! Ráadásul évtizedekig is lappanghat, szóval ha volt előtted szexuális partnere, valószínűleg tőle kapta el!
6/7 ava87 válasza:
Én sem gondolnék egyből megcsalásra, férfiak esetében nagyon sokáig lehet tünetmentes is, és valóban akár vécéhasználattal is össze lehet szedni.
Olyannal is találkoztam már, aki egyszer elkapta, nem kezelték ki rendesen neki, de nagyjából azért elmúlt, aztán több évvel később újra előjött neki.
7/7 A kérdező kommentje:
rakerdeztem, azt mondta nem csalt meg........ Sok eve vagyunk mar egyutt.
En sajnos sokat jarok nyilvanos wc-re suliban, munkahelyen, lehet hogy en szedtem ossze.
Koszi a valaszokat.
2012. okt. 15. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!